september 18, 2023

Decos Technology Group kondigt overname aan van CenterOne

Decos Technology Group heeft zijn portfolio uitgebreid met CenterOne, softwarespecialist op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) voor overheden en semi-overheden. Deze strategische acquisitie versterkt de positie van Decos en geeft invulling aan de ambitie om met innovatieve software een positieve impact op de samenleving te maken.

CenterOne, opgericht in 2008, helpt zijn klanten om werkprocessen te verbeteren en de productiviteit te verhogen door de inzet van het SaaS-platform ProcessPro. Deze modulaire oplossing is gericht op het efficiënt uitvoeren van complexe kerntaken van overheidsorganisaties, zoals gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen. De vele standaard bouwstenen voor procesmatig werken worden gecombineerd met taakgeoriënteerde modules, zoals voor het VTH-proces.

“Het is een logische uitbreiding op het portfolio van Decos, dat met zijn modulaire softwaresuite JOIN, al jaren proces- en zaakgericht werken realiseert binnen en buiten Nederland. Door diepgaande domeinkennis toe te voegen op het terrein van VTH-processen en de Omgevingswet, verstevigen wij het fundament van onze marktpositie. Hiermee kunnen we onze klanten nog betere dienstverlening bieden”, aldus Daniël de Klerk, CEO van Decos.

Groeistrategie Decos
De overname van CenterOne past binnen de bredere groeistrategie van Decos Technology Group. CEO Daniël de Klerk legt uit: “Ons doel is niet alleen om de wereld efficiënter, papierloos en duurzamer te maken, wij willen ook impact hebben op de kwaliteit van dienstverlening aan burgers en bedrijven. Door te groeien kunnen we meer innoveren en meer impact realiseren. Het VTH-proces slim organiseren is een belangrijke, uitdagende klus voor organisaties, zeker in het licht van de invoering van de Omgevingswet. Wij zijn enthousiast om nu ook de kennis en kunde op dit terrein te kunnen aanbieden.”

Peter van der Schuyt, oprichter en directeur van CenterOne: “Deze overname benadrukt de ambities die we hebben als organisatie en biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening te professionaliseren en sneller te kunnen innoveren, zodat wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij de implementatie en het gebruik van ProcessPro.”

CenterOne blijft onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig, onafhankelijk onderdeel binnen de Decos Technology Group. De accountmanagers en projectmanagers van CenterOne blijven het vertrouwde aanspreekpunt voor de klanten.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...