oktober 21, 2022

Halloween vieren met je collega’s? Zo organiseer je de leukste Halloween borrel!

Halloween is ontstaan in het buitenland, maar is inmiddels ook overgewaaid naar Nederland. Het is een leuk feest om te vieren, vooral met elkaar. Een gezellige manier om het engste feest van het jaar te vieren is met een borrel met je collega’s. Met deze vier tips vier jij met je collega’s de leukste Halloween borrel.

Tip 1. Versier het kantoor

Tijdens Halloween draait het vooral om spooky decoratie. Daarom is het leuk om je kantoor te versieren. Denk bijvoorbeeld aan uitgeholde pompoenen met enge gezichten, schedels, spinnen in een web en vleermuizen. Laat ook je medewerkers een decoratie maken en meenemen. Als het kantoor mooi versierd is, hoef je alleen de lichten nog te dimmen en jullie borrel kan beginnen.

Tip 2. Zorg dat iedereen verkleed is

Halloween is natuurlijk niet compleet zonder enge outfits. Zorg er daarom voor dat zowel jijzelf als je medewerkers verkleed komen. Het is ook leuk om er een competitie met een jury van te maken. Welke medewerker heeft de mooiste en meest originele Halloween-outfit? De winnaar wordt natuurlijk beloond met een mooie prijs.

Tip 3. Leef je uit op scary hapjes en drankjes

Bij een borrel horen lekkere hapjes en drankjes. Maar tijdens Halloween moeten dit uiteraard wel ‘enge’ versnaperingen zijn. Trakteer je collega’s bijvoorbeeld op broodjes met afgehakte vingers of een lekkere punch waar uitgelepelde oogballen in drijven. Ook leuk zijn minipizza’s met spinnen gemaakt van zwarte olijven. Misschien kun je je werknemers ook een paar freaky creaties laten meebrengen.

Tip 4. Speel spelletjes

Wie oh wie heeft toch de baas vermoord? Is hij vergiftigd met één van de hapjes of drankjes? Of neergestoken met een mes dat in een bureaula verstopt bleek te zijn. Een moordspel á la Cluedo is leuk om te doen, vooral tijdens Halloween. Laat je collega’s zich lekker uitleven op een spannend plot en uitvogelen wie de moordenaar is. Extra tip: laat iedereen zijn of haar normale beroepskleding dragen. Zo zien ze er allemaal uit als ‘die onschuldige medewerker die er niets mee te maken heeft’.

Een bedrijfsborrel is goed voor de werksfeer

Een bedrijfsborrel is goed voor de werksfeer. Het is een leuke manier voor collega’s om lekker bij te kletsen en samen plezier te hebben. Een feestdag als Halloween is een goed moment voor een gezellige bedrijfsborrel. Het feest valt dit jaar op een maandag, maar je kunt er ook voor kiezen om er op 28 oktober een vrijdagmiddagborrel van te maken. Veel plezier! 


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...