september 16, 2022

Naamsbekendheid vergoten met het bedrukken van glazen

Om naamsbekendheid te krijgen, kunnen bedrijven veel verschillende tools in zetten. Er worden advertentiekanalen ingezet om de gewenste doelgroep te bereiken. Bedrijven doen dit door onder andere online promotie in te zetten op bijvoorbeeld social media kanalen. Maar ook offline valt er heel wat winst te halen. Er staan uithangborden langs de meest bereden snelwegen, de bushokjes hangen vol met posters en er worden nog steeds folders uitgedeeld. Toch zijn er ook bedrijven die het over een andere boeg gooien. Ze maken reclame aan de hand van drukwerk.

Voordelen van drukwerk

Veel bedrijven geven een relatiegeschenk aan hun klanten als blijk van waardering voor de samenwerking. Dit kan een fles wijn zijn, maar steeds vaker is het een relatiegeschenk met een bedrukking. Een van de voordelen van een bedrukte relatiegeschenk is dat de klant later nog eens aan het betreffende bedrijf herinnerd wordt, bijvoorbeeld wanneer de klant een slok uit zijn bedrukte bidon neemt. Of wanneer er bij een groot event een pen meegegeven wordt aan alle bezoekers. Glazen bedrukken is ook een van deze mogelijkheden, daarover hieronder meer.

Een ander voordeel is dat niet alleen de klant die het geschenk krijgt gebruik maakt van het bedrukte product. Het product wordt op kantoor of thuis gebruikt, waardoor meerdere mensen de bedrijfsnaam tegenkomen.

Bedrukken van glazen

Binnen de horeca worden vaak glazen bedrukt. Het voordeel hiervan is dat de klant herinnerd wordt bij welk café hij zit. Daarnaast worden vaak proost foto´s gedeeld op social media. De social media gebruiker wilt laten weten wat hij of zij aan het doen is. De bedrukte glazen worden gezien door vele social media volgers. Deze vorm van promotie zorgt voor veel naamsbekendheid binnen een bepaalde doelgroep.

Glazen bedrukken, is een betaalbare en effectieve manier van marketing. Het is ideaal om de naamsbekendheid te vergroten en ervoor te zorgen dat mensen aan jou denken wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Door de glazen te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of een boodschap, zorg je ervoor dat mensen constant aan jouw bedrijf of merk worden herinnerd. Dit is een uitstekende manier om jouw bedrijf of merk naamsbekendheid te geven.

Het belang van duurzaamheid

Tegenwoordig zit er achter een relatiegeschenk vaak een bepaalde boodschap. Een boodschap die past bij het bedrijf en die het wilt meegeven aan de klant. Het bedrukken van waterflessen is nu dan ook een grote trend aan het worden. De boodschap van het bedrijf is duidelijk, help mee aan een betere wereld.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...