februari 6, 2019

10 ondernemersvragen aan Edwin Rooijakkers

Naam: Edwin Rooijakkers

Bedrijfsnaam: Evite Services B.V.

Kun je je bedrijf kort introduceren?
Wij leveren op maat gemaakte invitatietrajecten waarmee we eventorganisatoren het uitnodigen, registreren en ontvangen van gasten uit handen nemen. We zijn dus een soort tijdelijke collega die er voor zorgt dat genodigden zich welkom en verwacht voelen en met de juiste beleving op je evenement verschijnen.

Wat is je functie binnen het bedrijf?
Ik ben verantwoordelijk voor sales & development. Daarnaast ben ik oprichter en eigenaar van Evite. 

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?
Naast het beheer van de klantrelaties doe ik de ontwikkeling van onze diensten en ben bij veel andere zaken betrokken, omdat we een compact en hecht team zijn en intensief samenwerken. Het merendeel van mijn tijd ben ik met relaties in gesprek over de optimale inrichting van het invitatietraject voor hun doelgroep en evenement. Daaruit volgt natuurlijk de offerte en orderverwerking. Doordat ik zo dicht op de klant en haar gasten zit, weet ik ook waar we met de ontwikkeling van ons diensten heen moeten. 

Welke diensten levert jouw bedrijf?
Geen evenement is hetzelfde, gelukkig maar, dus bij elk project beginnen we van vooraf aan en maken we een op maat samengesteld proces van uitnodigen, registreren en ontvangen. Denk dan aan het opschonen en ontdubbelen van databestanden om gasten een uitnodiging te sturen, het on-brand samenstellen van en adviseren bij uitnodigingen, reminders en websites waar gasten zich registreren. Vervolgens hebben we een groep van ‘elite-hostesses’ die de ontvangst op locatie verzorgt. 

Voor welke klanten werk je?
We werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, voornamelijk in langdurige relaties. Dat varieert van overheidsinstellingen zoals ministeries, gemeenten en de Eerste Kamer tot VIP-ontvangsten bij popconcerten. We werken ook voor grote corporates zoals Bol.com ondernemersverenigingen zoals MKB Nederland. 

In hoeverre onderscheidt jouw onderneming zich van de concurrentie?Er zijn verschillende manieren om je gasten uit te nodigen. Je kunt zelf e-mails sturen, of een tool gebruiken. Wij zijn uniek in de markt, omdat wij ons richten op organisaties die dit juist niet zelf willen doen: we ontzorgen de klant volledig, zodat deze zich op core business/activiteiten kan richten. We organiseren een seamless proces en perfecte ontvangst. We zijn ervan overtuigd dat een uitnodiging beste kans is op een goede eerste indruk van je evenement,. Zoals onze klanten het vaak zeggen: ‘Als ik Evite inschakel weet ik gewoon dat het goed geregeld is’. Of ook wel: ‘Ik heb geen zin in gezeik dus bel ik Evite.’

Begin dit jaar zijn we de samenwerking met Capital ID gestart, en daarmee hebben we een unieke oplossing in de markt. Organisaties kunnen het op maat ingerichte event platform van Capital ID inzetten, waarmee ze evenementen zelf kunnen managen. Per event kunnen ze vervolgens kiezen of ze bepaalde facetten aan Evite uitbesteden. Van configuratie en tekstuele adviezen tot opkomst optimalisatie en ontvangst op locatie en Zo ontstaat het ‘best of both worlds’. 

Wat is de belangrijkste zakelijke les die jij ooit hebt geleerd? En van wie heb je die les geleerd?
Dat je je hart moet volgen en heel dicht bij jezelf moet blijven en daar vertrouwen in blijft hebben en zeker de definitie van succes niet moet laten bepalen door anderen. 

Wat vind je het leukst aan het werken voor jouw onderneming?
Ik zeg vaak: ‘Samen mooie dingen doen’. We hebben een gaaf team, de klanten zijn blij met ons, we hebben een fantastisch product, nou dat dus. 

Wat zijn de uitdagingen in jouw vakgebied?
Belangrijkste ontwikkeling is natuurlijk de technische kant van ons werk. Software ontwikkeling staat nooit stil en biedt steeds nieuwe mogelijkheden. Voor onze klanten moet de techniek ondersteunend zijn aan het proces, beleving, etcetera en daarom werken we voortdurend aan vernieuwing en verbetering.

Wat zijn je ambities?
We zetten in op groei. Ik heb recent een algemeen directeur aangenomen en samen geven we nu vorm aan de toekomst van Evite. De samenwerking met Capital ID is hier al een eerste resultaat van, en we werken aan geografische uitbreiding. Over een paar jaar is er een Evite dat nog beter in staat is innovaties aan klanten aan te bieden, en met nog steeds de geweldige teamcultuur die ons zo sterk maakt en de groei mogelijk maakt.

Meer info: www.evite.nl


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...