december 24, 2018

10 ondernemersvragen aan Marike Tromp

Naam: Marike Tromp

Bedrijfsnaam: BSR 010

Kun je je bedrijf kort introduceren? 
BSR 010 is een praktijk voor Body Stress Release in Rotterdam. Body Stress Release is een techniek die het lichaam aanzet opgebouwde spierspanning los te laten. Stress ontstaat doordat we worden blootgesteld aan verschillende vormen van spanning. Een zekere mate van spanning is gezond, maar wanneer het niveau van overbelasting is bereikt, wordt de stress in ons lichaam opgeslagen in de dieperliggende spieren. Het lichaam gaat zich door middel van reflexen automatisch weren en spant spieren en pezen aan. De zenuwbanen worden hierdoor onder druk gezet en de communicatie tussen de hersenen en de zenuwen wordt geheel of gedeeltelijk gefrustreerd. Met behulp van BSR wordt de communicatie tussen het zenuwstelsel en de hersenen hersteld. De oorzaak van de pijn wordt weggenomen en daarmee verdwijnt de klacht.

Wat is je functie binnen het bedrijf? 
Eigenaar – practitioner

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden? 
Ik geef Body Stress Release behandelingen.

Voor welke klanten werk je? 
Particulieren

In hoeverre onderscheidt jouw onderneming zich van de concurrentie? 
Ik doe hetzelfde als elke andere BSR-practitioner. Het maakt dus in principe niet uit bij wie je terechtkomt. We zijn dan ook geen concurrenten, eerder collega’s. 

Wat is de belangrijkste zakelijke les die jij ooit hebt geleerd? En van wie heb je die les geleerd? 
Vertrouw erop dat alles loopt zoals het moet lopen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor het zakelijke aspect… All in perfect timing, zei mijn docent aan de BSR Academy in Zuid-Afrika altijd.

Wat vind je het leukst aan het werken voor jouw onderneming? 
Het allermooiste vind ik dat ik mensen mag helpen van de spanning in hun lijf af te komen. We kroppen met z’n allen zoveel op in de veeleisende maatschappij waarin we leven, dat we vergeten voor onszelf te zorgen. En helaas trapt men vaak pas op de rem als de emmer overloopt.   

Wat zijn de uitdagingen in jouw vakgebied? 
Zoeken naar oplossingen, aanvullingen en alternatieven wanneer Body Stress Release niet toereikend blijkt voor een cliënt.

Wat zijn je ambities? 
Mijn vak met liefde en plezier blijven uitvoeren.

Meer info: www.bodystressrelease.nl en www.bsr010.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...