juni 21, 2019

10 ondernemersvragen aan Sander de Potter

Naam: Sander de Potter

Bedrijfsnaam: Spotter B.V. 

Kun je je bedrijf kort introduceren?
Wij zijn een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor de consumentenmarkt. Onze producten worden met grote zorg samengesteld  en  in house ontwikkeld door een professioneel  developers team.  De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis  is Spotter ontstaan…

Wat is je functie binnen het bedrijf?
Oprichter en CEO van Spotter.

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?
Strategie bepalen, samenwerkingen opzetten en de team spirit hoog houden.

Welke diensten levert jouw bedrijf?
GPS-producten voor consumenten.

Voor welke klanten werk je?
Wij hebben GPS-horloges en GPS-trackers voor kinderen en senioren. Bij deze laatste doelgroep gaat het vaak om ouderen of mensen met Alzheimer/Dementie die door het gebruik van een GPS-horloge weer alleen naar buiten mogen. Daarnaast worden de losse GPS-trackers gebruikt voor alles wat je maar wil traceren, zoals auto’s, koffers, scooters e.d.

In hoeverre onderscheidt jouw onderneming zich van de concurrentie?
Kwalitatief hoogwaardige en veilige producten, tegen een betaalbare prijs om het gebruik zo laagdrempelig mogelijk te maken. Met veilig bedoel ik dat we de hoogste norm van databeveiliging hanteren voor een veilige gegevensverwerking zodat de privacy van de gebruiker volledig is gewaarborgd.

Wat is de belangrijkste zakelijke les die jij ooit hebt geleerd?
Creëer een intern sterk team van gemotiveerde medewerker, waardoor je het bedrijf constructief kan opbouwen. Dit is uit eigen ervaring, in het verleden hebben we gewerkt met externe partijen. 

Wat vind je het leukst aan het werken voor jouw onderneming?
Ik ben zelf een gadget freak en kan bij Spotter mijn creativiteit koppelen aan technologische producten en hierdoor zelf gadgets ontwikkelen. 

Wat zijn de uitdagingen in jouw vakgebied?
Om sterke partners te vinden en samenwerkingen te sluiten op gebieden die niet direct voor de hand liggen. Zo ben ik nu met een project bezig, waar ik nog niet veel over kan vertellen, maar waarbij we een productieproces door middel van GPS-producten kunnen optimaliseren. Heel iets anders, maar deze projecten maken het werk uitdagend.

Wat zijn je ambities?
Momenteel zetten wij Spotter in diverse Europese landen op de markt en zijn we met voorbereidingen bezig om Spotter ook in de Verenigde Staten te introduceren, wat nog een aantal technische uitdagingen met zicht meebrengt. 

Meer info: www.spottergps.com


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...