mei 18, 2022

Hoe belangrijk is koffie voor een bedrijf?

In het verleden lag de focus op koffiemachines met snelle doorlooptijden, zodat medewerkers snel een kopje koffie konden halen en ook snel weer aan het werk konden. Inmiddels tonen verschillende onderzoeken aan dat informele gesprekken bij de koffieautomaat verbinding en vertrouwen kunnen kweken op de werkvloer. Werknemers zeggen dat ze effectiever zijn als ze goede koffie drinken. Kwaliteitskoffie is een belangrijk aspect dat helpt bij het verhogen van de tevredenheid op de werkvloer en het behouden van goede medewerkers. Daarom is het belangrijk om genoeg tijd en geld te investeren in het selecteren van de juiste koffie. Tegenwoordig zijn er diverse bedrijven op de markt, zoals  https://www.giocoffee.nl/ , die een advies op maat geven. Hiermee kunnen bedrijven voorzien in de wensen en behoeften van zowel (potentiële) klanten als medewerkers.

Koffiezetapparaat bedrijfskantine

Het vinden van de juiste koffiemachine voor de bedrijfskantine, die voldoet aan de specifieke wensen en behoeften van een bedrijf is niet eenvoudig. Er is immers een groot aantal uiteenlopende koffiezetapparaten op de markt met talloze functies, en elke machine heeft zijn eigen prijskaartje. Bedrijven willen een koffiemachine die voldoet aan de behoeften van hun gasten en medewerkers, maar tegelijkertijd wil men niet betalen voor functionaliteiten die niet worden gebruikt. Daarom kan het nuttig zijn om een bedrijf in te schakelen dat bedrijven helpt met een keuze maken in het kiezen van het koffiezetapparaat in de kantine.

Koffieproeverij

Als er iets is waar iedereen een andere mening over heeft, dan is het wel koffie. Daarom is het voor een bedrijf ook vaak lastig om de juiste koffie te kiezen. Het is voor de inkoper van een bedrijf van groot belang om de beste koffie op de werkplek te verzorgen en keuzes te maken waar de collega’s blij mee zijn. Daarom zijn er diverse speciale koffieproeverijen op locatie ontwikkeld, die beschikbaar zijn in heel Nederland. Deze zorgen ervoor dat samen met de collega’s een gedegen keuze kan worden gemaakt voor koffie of thee.

Bij een koffieproeverij komt een koffiespecialist bij op locatie en neemt iedereen op de werkvloer mee in de wereld van de beste koffie. Ook is het vaak mogelijk om naar een bedrijf toe te gaan dat helpt met de keuze in de beste koffie. Het enige wat een bedrijf dan hoeft te doen, is de meest kritische koffieproevers verzamelen, om zo tot de perfecte koffie keuze te komen voor op de werkvloer. Een goede kop koffie tijdens de werkuren zorgt immers voor een goede sfeer op werkvloer en verhoogt daarnaast ook nog eens de productiviteit onder de werknemers.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...