januari 19, 2021

Annual Insight trekt kapitaal aan voor internationale groei

Met het aantrekken van een groep investeerders onder leiding van Green Valley Capital breekt voor Annual Insight een nieuwe fase aan. De afgelopen tien jaar heeft Annual Insight in de Nederlandse markt een stevige positie opgebouwd met Insights-as-a-Service. Met een injectie van €1 miljoen vers kapitaal ligt de weg open naar verdere groei en internationalisering.

Annual Insight verzamelt en analyseert grote hoeveelheden open data over bedrijven en markten, en vertaalt deze voor klanten naar direct toepasbare inzichten in abonnementsvorm (Insights-as-a-Service) – bijvoorbeeld over concurrenten, groeimarkten en leveranciersrisico’s. De afgelopen jaren is door eigen investeringen in technologie een schaalbare basis voor verdere groei gelegd. De kapitaalinjectie is het startschot voor die groei, met name op internationaal vlak. Het stelt Annual Insight in staat in versneld tempo de datadekking te vergroten en een uniek online platform te creëren voor alle klantvragen op het gebied van open data. 

Jeroen Lustig, namens hemzelf en zijn mede-oprichter Bart Zirschky van Annual Insight: “Bart en ik zijn heel blij met deze stap, nu we op grotere schaal kunnen bouwen aan onze missie: bedrijven helpen betere en snellere strategische besluiten te nemen, door gebruik te maken van de alsmaar groeiende hoeveelheid data die er is in de wereld. Deze investering komt op een perfect moment: onze tech is er klaar voor, het team is compleet voor de volgende fase en ik merk dat de internationale markt bewuster is dan ooit van de noodzaak om datagedreven te werken. Ik kijk enorm uit naar de toekomst met de mogelijkheden die we nu hebben.”

Rob Oudman van Green Valley Capital: “Bart en Jeroen hebben met hun team een mooi bedrijf gebouwd met belangrijke klanten voor wie zij cruciale insights in hun sector verzorgen, jaar in, jaar uit. Samen met mijn mede-investeerders kijk ik er naar uit om het team te steunen om hun unieke Insight-as-a-Service producten breder in hun kernmarkten uit te rollen en zo de groei in binnen- en buitenland te kunnen versnellen.”

Meer informatie is hier te vinden: https://blog.annual-insight.nl/annual-insight-kapitaal-aan-voor-internationale-groei


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...