mei 16, 2023

CMS-pionier Storyblok erkend als enige Customers’ Choice leverancier in Gartner Peer Insights-rapport

CMS-pionier Storyblok is uitgeroepen tot Customers’ Choice in het rapport Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”: Web Content Management. Storyblok is de enige leverancier die in het rapport tot Customers’ Choice wordt uitgeroepen, waarbij 88% van de klanten bereid is Storyblok aan te bevelen.  

Klantbeoordelingen zijn erg belangrijk voor bedrijven om slimme beslissingen te kunnen nemen over welke software ze willen aanschaffen. In een wereldwijd onderzoek onder 200 bedrijfsleiders die software kopen voor hun bedrijven met meer dan 500 werknemers, zei slechts 1% dat klantbeoordelingen daarbij van weinig belang zijn.  

Sterker nog, 75% had spijt van de aankoop van software zonder eerst voldoende klantbeoordelingen te lezen. 26% besteedt een maand aan het onderzoeken van software en 56% leest meer dan 20 klantbeoordelingen alvorens tot aankoop over te gaan. Al dat onderzoek loont, want 94% zegt dat klantbeoordelingen altijd of meestal overeenkomen met hun ervaring met het gebruik van software. 

Om een uitstekende klantervaring te blijven bieden, heeft Storyblok onlangs uitgebreide bedrijfsondersteuning, een Bring Your Own Cloud hosting optie (met ondersteuning voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform) en een ROI-calculator geïntroduceerd, zodat bedrijven kunnen profiteren van gemoderniseerd content management. 

“De behoeften van onze klanten vormen de kern van alles wat we doen. Wij vinden het een enorme eer om erkend te worden als enige Customers’ Choice leverancier, maar het is ook een verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen. We willen er absoluut voor zorgen dat onze klanten nog vele jaren zo over ons denken,” aldus Dominik Angerer, medeoprichter en CEO van Storyblok. 

De hoge klanttevredenheid van Storyblok heeft ertoe geleid dat meer dan 150.000 ontwikkelaars en marketeers het CMS gebruiken om meer dan 190.000 projecten te bouwen. Toonaangevende merken zoals Oatly (bouwde 16 internationale websites in 2 maanden), Mindvalley (verminderde ontwikkelingstijd met 50%), en Claro (creëerde gepersonaliseerde ervaringen voor 70 miljoen klanten) blijven succes behalen met Storyblok. 


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...