september 13, 2023 Nog altijd eet 85 procent van de Nederlanders te veel zout

Euroma introduceert Smaakmakers

Euroma introduceert Smaakmakers, dé smaakmaker zonder zout met de natuurlijke en krachtige smaak van kruiden en specerijen. Iedere (thuis)chef kan vanaf nu op een pure en natuurlijke manier meer smaak geven aan elk gerecht. De melanges bevatten geen toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige toevoegingen. De Smaakmakers zijn in twee varianten, Naturel en Spicy, te vinden in het soepschap en online bij Jumbo en Picnic. Binnenkort zijn de Smaakmakers ook verkrijgbaar bij Hoogvliet en DekaMarkt.

Minder zout 

Nog altijd eet 85 procent van de Nederlanders te veel zout. De meerderheid hiervan, 74 procent, is zich hiervan bewust en zou hier graag iets aan willen veranderen. Het eten van te veel zout, kan voor een hoge bloeddruk zorgen. En een hoge bloeddruk is een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Men wil dus graag minder zout eten, maar hoe dan precies? De Euroma Smaakmakers bieden hiervoor een oplossing. De twee nieuwe Euroma-varianten zijn hartige smaakmakers die al je gerechten op een natuurlijke en gezonde manier op smaak brengen.  

100% puur

De Euroma Smaakmakers zijn 100 procent puur. Dit houdt in dat het geen toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige ingrediënten bevat. “Wie denkt dat een smaakmaker zonder zout niet smaakvol kan zijn, heeft het mis”, aldus Bert Bakker, CEO Euroma. “In de Smaakmakers zit een optimale mix aan kruiden & specerijen waaronder lavas, salie, kurkuma en zwarte peper, die tezamen de ultieme umami boost geven.”  

Geheim ingrediënt 

Van een gekookt of gebakken ei tot aan soepen of een avocado toast. Door deze te bestrooien met een beetje Smaakmaker-kruiden wordt elk recept in een handomdraai een smaakvol gerecht. Bakker vervolgt: “De twee varianten kruidenmelanges passen bij vrijwel ieder gerecht en (wereld)keukens, en zijn daarmee hét geheime ingrediënt om voortaan elk gerecht op een gezonde en vertrouwde manier op smaak te brengen. De Smaakmakers zijn gezond, en vooral gemakkelijk voor dagelijks gebruik.”  

Je vindt de Smaakmakers in het soepschap in een mooie en recyclebare strooier.

Kijk voor meer informatie op www.euroma.nl.  


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...