februari 13, 2024 Euroma presenteert Smaakmakers op Huishoudbeurs 2024

Events: Zwolse kruiden- en specerijenfabrikant terug van weggeweest in RAI met stand zonder zout 

Na enkele jaren van afwezigheid is Euroma binnenkort weer in RAI Amsterdam te vinden. Hét kruiden- en specerijenmerk uit Zwolle presenteert haar innovatieve Smaakmakers op de Huishoudbeurs 2024. Met een stand die volledig in het teken staat van genieten zonder zout, worden beursbezoekers uitgenodigd om tussen 17 en 24 februari deze smaakrevolutie van Euroma te ervaren. In de hoofdrol de twee nieuwste varianten Smaakmakers: Naturel & Spicy.

Terwijl het nieuwe jaar al in volle gang is, blijft het bewustzijn rond overmatige zoutinname een aandachtspunt. Uit recent onderzoek blijkt dat 85% van de Nederlanders nog steeds te veel zout consumeert. Tegelijkertijd is ruim een op de zes bereid om producten te proberen met minder zout. Euroma springt hierop in met de introductie van Smaakmakers. De twee nieuwste Euroma-varianten zijn hartige smaakmakers die alle gerechten op een natuurlijke en gezonde manier op smaak brengen. Zonder toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige ingrediënten.  

Joyce Nijensteen, Brand Manager bij Euroma, benadrukt: “In de Smaakmakers zit een optimale mix aan kruiden en specerijen waaronder lavas, salie, kurkuma en zwarte peper, die tezamen de ultieme umami boost geven. Wie denkt dat een smaakmaker zonder zout niet smaakvol kan zijn, moet vooral even bij onze stand langskomen voor een smaakvol omeletje!”  

De Huishoudbeurs

Euroma is op de Huishoudbeurs te vinden in de Foodhal (stand 07.430). Bezoekers kunnen hier profiteren van een exclusieve beursaanbieding: twee Euroma producten voor €2,50.  

Meer informatie is te vinden op:  www.euroma.nl.  


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...