november 8, 2021

Gepersonaliseerde producten voor collega’s of op kantoor steeds populairder

Gepersonaliseerde cadeaus voor collega’s of medewerkers op kantoor worden populairder. Steeds meer Nederlandse bedrijven schaffen deze producten aan voor hun personeel of zakenrelaties, maar ook collega’s onderling geven elkaar steeds vaker gepersonaliseerde cadeaus. Doordat men het afgelopen jaar door corona vaker thuis is gaan werken, zijn er minder gesprekken bij het koffiezetapparaat op kantoor of andere fysieke ontmoetingen. De behoefte aan contact met de mensen op en rond de werkvloer blijft echter onverminderd groot.

De meest populaire cadeaus zijn onder meer gepersonaliseerde mokken. Nederland staat al jaren in de top 5 van grootste koffiedrinkers ter wereld. Of men nu thuis werkt of op kantoor: mensen kijken nog steeds elke ochtend naar hun mok. Een mok kan op veel verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Er kunnen bijvoorbeeld foto’s van collega’s, familieleden, geliefdes of iconen op de mok geplaatst worden, maar er kunnen ook logo’s van bedrijven of sportclubs op de mokken worden gegraveerd. Een mok met tekst komt ook regelmatig voor. Bijvoorbeeld met de naam van de collega of zakenrelatie of een interessante of grappige quote. Het tovert een lach op het gezicht en zorgt voor extra motivatie tijdens het werk.

Wijsheden

Naast het personaliseren van mokken is de aloude tegeltjeswijsheid nog steeds onverminderd populair. Een tegeltjeswijsheid is een clichématige levenswijsheid of spreuk die gegraveerd is in allerlei verschillende tegeltjes. Vaak herkennen mensen de tegeltjes door de mooie Delfts blauwe kleur. Hoewel het erg cliché klinkt, vinden de tegeltjes nog steeds gretig aftrek. Collega’s en bedrijven vinden het leuk om bepaalde wijsheden, spreekwoorden, oneliners of andere in het oog springende teksten op tegels te zetten en op kantoor of ergens in huis op te hangen. Ook dit is bevorderlijk voor de sfeer en zorgt bovendien voor meer motivatie en gezelligheid op de werkvloer. Inspirerende, grappige of pakkende teksten uit films en populaire spreekwoorden en uitdrukkingen voeren de boventoon, maar ook memorabele uitspraken van medewerkers, relaties of collega’s worden steeds vaker vereeuwigd op een tegeltje.

Meer informatie over gepersonaliseerde cadeaus voor thuis en op het werk naar mokken-bedrukken.nl & tegeltjes.com

Bron: Tegeltjes.com

Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...