mei 25, 2023

Herbalife verlengt samenwerking als officiële voedingssponsor van Cristiano Ronaldo

Herbalife heeft haar sponsorschap met internationaal voetbalicoon Cristiano Ronaldo verlengd. De relatie, die in 2013 begon, wordt voortgezet waarbij Herbalife Ronaldo’s exclusieve partner is op het gebied van voeding, wellness en sportprestatieproducten. 
“Nu we een nieuw tijdperk ingaan bij Herbalife, zijn we verheugd dat Cristiano aan onze zijde blijft staan in een partnerschap gericht op de toewijding aan voeding, fitness en je beste leven leiden”, aldus Martijn Ederveen, Senior Country Manager Netherlands bij Herbalife. 

Cristiano Ronaldo, beschouwd als een van de grootste voetbalspelers aller tijden, heeft in zijn carrière 34 trofeeën gewonnen waaronder zeven competitietitels in Engeland, Spanje en Italië, vijf UEFA Champions Leagues, vier FIFA Club World Cups, het UEFA Europees Kampioenschap en de UEFA Nations League. Hij is de eerste speler in de geschiedenis die vijf opeenvolgende wereldbekers scoorde.  

Daarnaast heeft hij talrijke persoonlijke onderscheidingen ontvangen, waaronder vijf Ballon d’Or awards, vier European Golden Shoes en twee Best FIFA awards. Met meer dan 830 officiële doelpunten voor club en land, heeft hij het record van de meeste doelpunten ooit in de geschiedenis van het mannenvoetbal in handen.  

“Herbalife is een belangrijk onderdeel van mijn prestatiegerichte voeding en helpt me al meer dan tien jaar om mijn beste leven te leiden”, aldus Cristiano Ronaldo. “Het is persoonlijk en professioneel lonend om andere atleten over de hele wereld te kunnen helpen begrijpen hoe voedzame producten hen kunnen helpen beter te presteren.” 

Door Herbalife gesponsorde atleten gebruiken de producten van het bedrijf voor, tijdens en na de training en wedstrijden. Als onderdeel van haar voortdurende inzet om sportvoeding en -prestaties te verbeteren, lanceerde Herbalife in 2013 Herbalife24® CR7 Drive in samenwerking met Cristiano Ronaldo. Deze sportdrank is speciaal ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de wereldwijde voetballegende en komt ten goede aan atleten van alle niveaus over de hele wereld. De sportproducten van Herbalife24 kunnen ook door consumenten worden gebruikt die hun prestaties op en naast het veld willen verbeteren.  

Herbalife sponsort met trots meer dan 190 sportevenementen, teams en atleten over de hele wereld die een voorbeeld zijn van de inzet van het bedrijf voor een gezond, actief leven, ondersteund door goede voeding.  

Ga voor meer informatie over de door Herbalife gesponsorde atleten naar https://iamherbalifenutrition.com/sponsored-athletes/

Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...