juni 4, 2019 ‘Broodnodig overzicht in snel groeiende elektrische laadmarkt’

Introductie MoveMove-laadsleutel impuls voor zakelijk elektrisch rijden

HOOFDDORP – Met de introductie van een eigen laadsleutel voor zakelijke elektrische rijders, brengt MoveMove (van MultiTankcard) een verschuiving teweeg in de Nederlandse mobiliteitsmarkt. Dankzij een geavanceerde app en een transparant prijsmodel heeft de oplossing alles in zich om zakelijk elektrisch laden de komende jaren tot norm te verheffen. “Voor ondernemers wordt de overstap van tanken naar elektrisch laden een stuk gemakkelijker.”

Veel zakelijke rijders hikken aan tegen een elektrische auto vanwege onzekerheid over de beperkte actieradius, oplaadlocaties en prijzen. Het aantal laadpalen voor elektrische auto’s mag de afgelopen drie jaar dan gestegen zijn van 26.000 tot 38.000, duidelijker is de markt er niet op geworden, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MultiTankcard. 

“Er is een wildgroei aan laadpalen en aanbieders, en over de tarieven voor elektrisch laden bestaat veel onduidelijkheid. Als ondernemer heb je daarnaast ook te maken met allemaal verschillende apps, pasjes en facturen voor zakelijke reiskosten, helemaal als je ook regelmatig gebruik maakt van parkeren, de wasstraat en openbaar vervoer.”

Duidelijke kosten voor elektrisch laden
De oplossing van MoveMove stelt elektrische rijders in staat om bij elke openbare laadpaal in Nederland de auto te laden. In de app zijn de dichtstbijzijnde laadpalen én hun actuele beschikbaarheid te vinden. De gebruikers krijgen alle gemaakte kosten in één overzicht en op één factuur, ongeacht bij welke aanbieder ze hebben geladen. 

Daar komt bovenop dat MoveMove per kWh géén extra kosten berekent. Roozeman: “De meeste aanbieders van laadsleutels berekenen voor het laden bij andere laadpaalaanbieders extra roamingkosten per kWh. Wij gaan voor maximale transparantie, dus geen verborgen kosten. Je betaalt dus de tarieven van de laadpaalaanbieder, net zoals je met onze tankpas de pompprijs betaalt.”

Oplossing voor alle mobiliteit
Gebruikers ontvangen naast de MoveMove-laadsleutel ook een autopas voor tanken, autovloeistoffen, parkeergarages en de wasstraat. “Soms heb je vervangend vervoer nodig, of je rijdt hybride. Dan wil je ook kunnen tanken”, legt Roozeman uit. “Met deze oplossing wordt de zakelijke reiziger op alle gebieden ontzorgd.”

Over MoveMove
Met MoveMove biedt MultiTankcard een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van de (elektrische) auto en OV tot OV-fiets. MultiTankcard uit Hoofddorp is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Meer informatie op www.movemove.com


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...