juni 7, 2022 Samenwerkingsovereenkomst voor meerdere jaren

MultiTankcard nieuwe leverancier Autolease Midden Nederland

MultiTankcard wordt de nieuwe leverancier van tank- en laadproducten bij Autolease Midden Nederland. De aanbieder van mobiliteitspassen uit Hoofddorp en de leasemaatschappij uit Tiel hebben hiertoe onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor meerdere jaren gesloten. 

De komende jaren autoriseert, verwerkt en factureert MultiTankcard alle transacties op het gebied van mobiliteit voor klanten van Autolease Midden Nederland. Niet alleen voor de auto maar ook voor het OV, taxi’s en de OV-fiets. Tanken en laden in Europa, parkeren, de wasstraat en autovloeistoffen vallen eveneens onder de dienstverlening. Alle berijders van Autolease Midden Nederland krijgen daarnaast toegang tot de MultiTankcard Next app. Hiermee krijgen zij onder meer inzicht in de gemaakte brandstof- of laadkosten, de dichtstbijzijnde tank- en laadpaallocaties en de mogelijkheid om te declareren of de pas tijdelijk te blokkeren bij diefstal of verlies.

Nieuwe leverancier 
Kwaliteit en professionaliteit van de mobiliteitsinvulling staan voorop bij de leasemaatschappij uit Tiel en hebben de doorslag gegeven bij de keuze voor de nieuwe leverancier. Manager Operations Patrick Suppers van Autolease Midden Nederland: “Om zo optimaal mogelijk op de wensen van onze klanten aan te sluiten, kiezen wij onze partners met zorg. In de afgelopen periode hebben wij ons aanbod van tank- en laadproducten tegen het licht gehouden. Dit heeft geleid tot de keuze voor MultiTankcard als nieuwe leverancier. MultiTankcard geeft ons de mogelijkheid onze klanten de extra diensten op het gebied van tanken en laden te leveren die ze nodig hebben. Dat doen ze met zeer deskundige medewerkers en een uitstekende inrichting van hun processen.”

Hoge eisen
Ook MultiTankcard is blij met de nieuwe mobiliteitspartner. “Autolease Midden Nederland stelt -terecht- hoge eisen aan haar leveranciers. Wij weten hoe we leaserijders en -maatschappijen moeten ontzorgen en ondersteunen in de transitie van het wagenpark naar elektrificatie en zien ernaar uit om dit ook voor Autolease Midden Nederland te doen”, aldus Patrick Roozeman, directeur van MultiTankcard.

Over MultiTankcard
MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert al 30 jaar lang transacties voor alle vormen van zakelijk reizen. Circa 500.000 zakelijke autorijders maken gebruik van het betalingsplatform waar naast de auto ook diverse andere vormen van vervoer en aanverwante diensten worden gefaciliteerd, zoals het OV, taxi’s en de OV-fiets en ook de wasstraat, parkeren, autovloeistoffen en tanken in Europa. Meer informatie is te vinden op www.multitankcard.com.

Autolease Midden Nederland 
Autolease Midden Nederland is een universele leasemaatschappij uit Tiel voor zowel zakelijke als particuliere klanten. In haar 35-jarige bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele allround mobiliteitsaanbieder. Autolease Midden Nederland beheert circa 6.000 voertuigen en staat daarmee in de top 25 van Nederlandse leasemaatschappijen. Meer informatie is te vinden op www.autoleasemiddennederland.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...