september 13, 2023 Versterkte samenwerking helpt ondernemingen het maximale uit de cloud te halen en hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie te bereiken

Nasuni en Presidio breiden partnerschap uit en tekenen meerjarige overeenkomst

Presidio, leverancier van digitale diensten en oplossingen, heeft een uitgebreide samenwerking aangekondigd met Nasuni Corporation, leverancier op het gebied van file data services. Nasuni optimaliseert het gebruik van AWS Cloud en verlaagt OpEX met Presidio’s programma Proactive Recapture into Savings Management (PRISM). Daarnaast heeft Nasuni een meerjarige overeenkomst getekend met Presidio om de manier waarop bedrijven file data opslaan, beschermen en beheren in hybride cloudomgevingen te vereenvoudigen.

Volgens analisten is kostenoptimalisatie één van de grootste zorgen voor CIO’s. Om clouduitgaven beter te monitoren, financiële risico’s te verminderen en de operationele last voor hun Cloud en Finance teams te verlichten, maakt Nasuni gebruik van Presidio’s PRISM-programma. Presidio beheert de kostenoptimalisatie en gebruikt eigen data science-modellen om de cloudactiviteit automatisch en zonder risico voor klanten te verhogen of verlagen. Presidio’s Managed Services zorgt voor het operationele beheer van Nasuni’s file data cloudomgeving, waardoor het team van Nasuni tijd kan besparen en zich kan richten op het verbeteren van producten en nieuwe innovatieve functies.

Organisaties willen hun bestaande file storage-infrastructuur verplaatsen naar de cloud om de controle te centraliseren en files gemakkelijk toegankelijk te maken, on-site of in de cloud, om data strategisch te gebruiken en de productiviteit te optimaliseren. Met de intelligente edge caching van het Nasuni File Data Platform kunnen klanten gebruik maken van de kracht van cloud object storage met behoud van lokale prestaties. Dit kan resulteren in 60 procent lagere kosten ten opzichte van legacy storage en de mogelijkheid om binnen enkele minuten te herstellen van ransomware-aanvallen.

Als Strategic Alliance Partner van Nasuni kan Presidio’s team van technische experts klanten helpen hun file data beter te beheren met Nasuni in een hybride cloudomgeving via één of meerdere cloudproviders. Daarnaast is Presidio een vooraanstaande consulting partner binnen het Amazon Partner Network, waardoor klanten aankopen kunnen doen via de AWS Marketplace en kunnen profiteren van het AWS Enterprise Discount Program (EDP).

“De combinatie van Presidio’s wereldwijde bereik, uitgebreide technologieportfolio en expertise op het gebied van digitale transformatie met het Nasuni File Data Platform in AWS stelt klanten in staat om hun cloud journey in elk stadium te versnellen,” aldus David Grant, CEO van Nasuni. “De echte waarde van dit partnerschap zit in de mogelijkheid om klanten blijvende waarde te bieden wanneer ze op zoek zijn naar moderne oplossingen voor het vervangen van legacy file-infrastructuren.”

“Nasuni is een goed voorbeeld van hoe organisaties risico’s kunnen verminderen en hun clouduitgaven en personeelstijd beter kunnen optimaliseren met onze PRISM-oplossing. Bovendien kunnen onze klanten dankzij ons partnerschap het beheer van en de toegang tot hun files aanzienlijk verbeteren, de infrastructuur versimpelen en een belangrijk strategisch voordeel behalen door het beter inzetten van data,” zegt Raphael Meyerowitz, Engineering VP, Technology Solutions and Strategic Partnerships bij Presidio.

Meer informatie over de samenwerking tussen Nasuni en Presidio vindt u hier. Daarnaast zal Presidio spreken op Nasuni’s jaarlijkse conferentie, Nasuni CloudBound23, op 1 en 2 november 2023 (digitaal). 


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...