mei 8, 2019

Nederlandse capsule-technologie maakt kraanwater wereldwijd drinkbaar

Nederlandse productontwikkelaars zijn erin geslaagd om een technologie te ontwikkelen die wereldwijd elk type kraanwater drinkbaar kan maken. Door een combinatie van klassieke filtratiemethoden en een speciale capsule worden bacteriën, chloor en micro-plastics uit het kraanwater gefilterd. Veilig, vers en drinkbaar kraanwater is nu, net als een espresso koffie, een koud kunstje.

De dringende roep om veilig en gezond drinkwater en de noodzaak tot het terugdringen van de plastic afvalberg zijn alom bekend. Helaas beschikt een groot deel van de wereldbevolking nog altijd niet over veilig drinkwater en drinken miljoenen mensen liever water uit de fles dan uit een kraan. Met de Safe Water Capsule van SterWater International kunnen beide problemen uit de wereld geholpen worden. Schoon drinkwater uit de kraan en een duurzaam alternatief voor de plastic waterfles.

Veilig en duurzaam
Slimme en groene oplossingen zijn noodzakelijk om beide wereldproblemen op te lossen. Een logische manier om de verspreiding van plastic flessen tegen te gaan is de bevordering van kraanwater consumptie. Kraanwater is gemakkelijk, duurzaam en goedkoop! Als het ook nog eens schoon en veilig is kan water uit de kraan een duurzaam alternatief voor de plastic waterfles zijn. 

Water uit een capsule
SterWater International heeft een technologie ontwikkeld, die van elk type kraanwater veilig en drinkbaar water kan maken. De Opresso Filter Technologie zorgt er samen met de unieke Safe Water Capsule voor dat gezond en drinkbaar kraanwater wereldwijd beschikbaar komt. Daarnaast kan met de technologie ook ingespeeld worden op de trend van waters met smaak, extra mineralen en/of vitaminen. 

SterWater International
Het Nederlandse R&D bedrijf SterWater International heeft de gepatenteerde Opresso Filter Technologie ontwikkeld en zoekt ambitieuze business partners om een succesvolle lancering van het product mogelijk te maken.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...