maart 15, 2023

Onderzoek: CMS Storyblok leverde aanzienlijke ROI op voor klanten die hun content operations moderniseerden

Storyblok, de leider in de categorie content management systems (CMS), onthulde de bevindingen van een Total Economic Impact™-studie uitgevoerd door Forrester Consulting, onderdeel van Forrester Research, een toonaangevend wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau. De studie, uitgevoerd in opdracht van Storyblok, toonde aan dat voor een samengestelde organisatie die representatief is voor de geïnterviewde klanten, het CMS van Storyblok een ROI van 582% opleverde over een periode van drie jaar en zichzelf terugbetaalde in minder dan zes maanden.

“De geweldige klantbeoordelingen en verhalen die we hebben gehoord laten duidelijk zien dat bedrijven een aanzienlijk rendement halen uit content management met Storyblok. Veel bedrijven zijn al aan het bekijken hoe een headless CMS setup hen kan helpen met content operations en het grootschalig creëren van content. Volgens ons bewijst dit onderzoek van Forrester dat Storyblok een slimme CMS-investering is,” zegt Dominik Angerer, medeoprichter en CEO van Storyblok.

Forrester Consulting stelde de TEI-studie samen op basis van interviews met vier organisaties die Storyblok gebruiken. De kenmerken en resultaten werden gecombineerd in een samengestelde organisatie die industrie-agnostisch is met ten minste 5.000 werknemers (250 ontwikkelaars, 250 content creators) en een jaaromzet van 800 miljoen dollar.

“Sinds we Storyblok gebruiken zien we een hogere productiviteit, drie keer sneller dan het vorige systeem. Sterker nog, het stelt ons in staat onze klanten betere verhalen te vertellen met meer kwaliteit,” aldus het hoofd digitalisering van een telecombedrijf dat werd geïnterviewd in het kader van de studie. De onderzochte organisaties meldden dat klanten meer tijd doorbrengen op hun websites als gevolg van de regelmaat waarmee updates worden uitgevoerd.

Vóór de investering in Storybloks CMS gebruikten de geïnterviewde organisaties een mix van een traditionele CMS en/of een op maat gebouwde monolithische omgeving die veel onderhoud vergde. Het updaten van klantgerichte inhoud op elk kanaal duurde veel te lang om alles bij te kunnen houden.

“Storybloks mogelijkheden rondom samengestelde architectuur, visuele bewerking, samenwerking, workflows en omnichannel publicatie maken het creëren en beheren van content aangenamer voor alle teams, en het publiek geniet van hogere kwaliteit. Het feit dat deze moderne benadering van content management ook nog eens voor kostenbesparingen en zakelijke voordelen zorgt is voor ons een duidelijk signaal dat het tijd is voor bedrijven om hun content operations toekomstbestendig te maken. Het gebruik van Storyblok betaalt zich terug,” voegt Angerer toe.

Meer over Storyblok: https://www.storyblok.com


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...