maart 26, 2024

Partnership Herbalife met shorttrackster Xandra Velzeboer

Herbalife kondigt een nieuw partnership aan met de Nederlandse shorttrackster Xandra Velzeboer, een van ’s werelds beste atleten in deze sport. Het partnership markeert een samenwerking tussen een bedrijf dat zich inzet voor de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl en een topsporter die mede door deze levensstijl op het hoogste internationale niveau schittert.

Sinds haar debuut op het internationale podium in 2021 heeft Xandra Velzeboer een reeks indrukwekkende prestaties neergezet die haar tot een ware kampioen hebben gemaakt. Op slechts 22-jarige leeftijd heeft ze niet alleen diverse bronzen en zilveren medailles behaald, maar heeft ze ook goud gewonnen op EK’s, WK’s en zelfs op de Olympische Spelen van 2022, waar ze deel uitmaakte van het winnende relay-team. 

Ook op het afgelopen WK in Rotterdam toonde de wereldrecordhoudster op de 500 meter haar klasse. In een kolkend Ahoy veroverde ze knap een zilveren medaille op de 500 meter en de wereldtitel op 3.000 meter relay. 

Het nieuwe partnership tussen Herbalife en Xandra Velzeboer begon op 1 maart 2024 en zal doorgaan tot augustus 2026. Daardoor omvat het meerdere EK’s en WK’s en de Olympische Spelen van 2026 in Milaan.  

Campagnes en sociale media

Het partnership zal zich concentreren op verschillende activiteiten, waaronder campagnes en sociale media, waar Xandra’s invloed en enthousiasme voor een gezonde levensstijl zullen worden benadrukt via video, foto en audiocontent. Daarnaast zal Xandra beschikbaar zijn voor activiteiten, zoals contentcreatie, aanwezigheid bij evenementen, clinics en meer. Op sociale media zal Xandra posten op Instagram. 

Bart Quist, Manager Events & Sports Partnerships van Herbalife: “Dit partnerschap belooft een inspirerende samenwerking te worden tussen Herbalife en Xandra Velzeboer. De Herbalife24 producten dragen bij aan de prestaties van Xandra. Daarmee inspireert zij sporters op elk niveau om met een gezonde en actieve levensstijl ook het beste uit zichzelf te halen.” 

Xandra Velzeboer: “Ik ben blij dat een gerenommeerd bedrijf als Herbalife mij de komende jaren gaat ondersteunen om samen mijn prestaties naar een nóg hoger niveau te tillen!” 

Herbalife verlengde onlangs het sponsorschap met internationaal voetbalicoon Cristiano Ronaldo. Ook de Belgische voetbalbond en o.a. de Olympische Comités van Italië, Griekenland en Mexico verbonden eerder al hun naam aan het merk. 

Meer informatie over Herbalife is te vinden op https://www.herbalife.nl


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...