juli 5, 2022

Samenwerking Bourguignon Lease en MultiTankcard

Bourguignon Lease gaat samenwerken met MultiTankcard. De sterk groeiende leasemaatschappij uit Leeuwarden en de Hoofddorpse aanbieder van mobiliteitspassen hebben de samenwerking onlangs in een langjarig contract vastgelegd. De komende jaren neemt Bourguignon Lease tank- en andere mobiliteitsfunctionaliteiten af van MultiTankcard. 

Michel de Haan van Bourguignon Lease is blij met de meerjarige samenwerking. “Persoonlijk contact, transparantie en eerlijk zakendoen staan bij ons hoog in het vaandel. Onze flexibele instelling is daarbij ook van groot belang. Onze relaties stellen dit erg op prijs en geven ook aan dat dit de redenen zijn waarom ze, vaak al jaren, zaken met ons doen. Om ons serviceniveau op peil te houden zoeken wij samenwerkingspartners die hetzelfde nastreven. Snelheid van handelen en adequaat reageren op vraagstukken is voor ons van belang en dit hebben wij gevonden bij MultiTankcard.” 

Administratieve rompslomp
MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert voor de klanten van Bourguignon Lease transacties voor alle vormen van zakelijk reizen: niet alleen voor de auto (brandstof, waterstof en elektrisch laden), maar ook voor parkeren, het OV en de deelauto. Daarmee wordt alle administratieve rompslomp van reiskosten declareren uit handen genomen. In plaats van losse bonnetjes ontvangen klanten elke maand een overzichtelijke factuur. 

Langjarige partnerships
De samenwerking met Bourguignon Lease vormt voor MultiTankcard het sluitstuk van een zeer succesvol eerste en tweede kwartaal. Eerder dit jaar sloot MultiTankcard ook al langjarige overeenkomsten met New Mobility Lease en Autolease Midden Nederland.Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard: “We zijn blij dat leasemaatschappijen graag voor langere tijd partnerships met ons aangaan. We doen dan ook altijd ons uiterste best om onze klanten optimaal te ontzorgen en die inspanningen betalen zich uit.”

Over MultiTankcard
MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert al 30 jaar lang transacties voor alle vormen van zakelijk reizen. Circa 500.000 zakelijke autorijders maken gebruik van het betalingsplatform waar naast de auto ook diverse andere vormen van vervoer en aanverwante diensten worden gefaciliteerd, zoals het OV, de OV-fiets en ook de wasstraat, parkeren, autovloeistoffen en tanken in Europa. Meer informatie is te vinden op www.multitankcard.com.

Over Bourguignon Lease
Bourguignon Lease biedt zowel zakelijke als private lease. Samen met de klant kijkt deze multimerk leasemaatschappij naar de specieke situatie, behoeftes en het budget om tot een slimme mobiliteitsoplossing te komen. Een kleine of grote auto, benzine, elektrisch of groengas, Bourguignon Lease levert alle automerken en uitvoeringen. Meer informatie op https://www.bourguignonlease.nl


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...