mei 29, 2019

Samenwerking Decos en Centric

Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de lokale & regionale overheid te helpen met klantcontact en zaakgericht werken. Met het partnership bieden beide partijen hun klanten een aanzienlijke uitbreiding van hun dienstverlening. 

Aanleiding voor het partnership is dat Centric goed heeft gekeken naar haar oplossing voor zaakgericht werken en klantcontact en geconcludeerd dat ze in de vorm van een samenwerking op dit vlak haar klanten beter kan ondersteunen. Na grondige marktanalyse heeft Centric JOIN van Decos uitgekozen als systeem dat het beste aansluit bij hun wensen en eisen. “Centric maakt hiermee een duidelijke keuze,” aldus Maarten Hillenaar, Directeur Public Sector Solutions. “Wij gaan een strategische samenwerking aan met deze degelijke en vakbekwame partij om onze klanten de best mogelijke oplossingen aan te kunnen bieden.” 

JOIN maakt nu onderdeel uit van de keten van oplossingen die Centric de lokale & regionale overheid biedt, via Cloud of on-premises. Door het partnership met Decos kan Centric beter inspelen op de veranderingen waar de decentrale overheid nu om vraagt. 

Strategisch belang 
Decos en Centric zien door het partnership nieuwe mogelijkheden om hun klanten betere oplossingen te bieden. Bas Taalman, Commercieel Directeur van Decos: “De producten van Decos en Centric zijn complementair: het zaaksysteem van Decos als centraal platform gekoppeld met de domein specifieke oplossingen van Centric, zoals de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Vergunningen. We kunnen klanten voortaan hiermee een breder pakket van diensten aanbieden. Bovendien geeft de zorgvuldigheid waarmee Centric ons als partner heeft geselecteerd ons veel vertrouwen dat Centric het klantbelang op de eerste plaats heeft staan, net als Decos. Ook daarin passen we perfect bij elkaar!” 

De gezamenlijke slagkracht en de ruim aanwezige kennis van en ervaring in de overheidsmarkt maken beide partijen zeer enthousiast. “We zijn een unieke samenwerking aangegaan, en we kijken er naar uit om die in de praktijk bij onze klanten te laten zien.”

Over Decos
Decos werkt al meer dan 30 jaar aan het digitaliseren van lokale en regionale overheden en het bedrijfsleven. Met haar slimme apps en webapplicaties helpt Decos het leven en werk van 200.000 gebruikers efficiënter, leuker én duurzamer te maken. Meer info: www.decos.nl.

Over Centric
Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. www.centric.eu


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...