december 1, 2020

Samenwerking MoveMove en Cartracker

Marktleider in mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, zijn een samenwerking aangegaan om zakelijke automobilisten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van Cartracker krijgen zakelijke reizigers meer inzicht in brandstofverbruik en -kosten per voertuig.

MultiTankcard, eigenaar van MoveMove, is marktleider in Nederland in mobiliteitsoplossingen. Cartracker behoort op zijn beurt tot de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van rittenregistraties en voertuigvolgsystemen. 

Volledige rittenregistratie
“Een kilometerregistratie kun je natuurlijk in een schriftje bijhouden, maar dit kost een hoop tijd en de kans op fouten of het vergeten van ritten is groot”, aldus Roeland Rohof van MoveMove. “Cartracker heeft hier een handige oplossing voor. Een GPS rittenregistratiesysteem in de auto die automatisch al je ritten registreert.” MoveMove-klanten kunnen hun tankpas eenvoudig koppelen aan het dashboard van Cartracker. Daar krijg je dan direct inzicht in de gereden kilometers van de gemaakte ritten, de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.  

Zakelijke en privé kilometers inzichtelijk
Door de koppeling van MoveMove met de rittenregistratie van Cartracker worden ook het tankbedrag per tankbeurt en de gemaakte kosten voor zakelijke en privé kilometers inzichtelijk. Rohof: “Als je je auto privé én zakelijk gebruikt, dan is het vaak interessant om de btw terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte autokosten zoals tankkosten, onderhoud en wasbeurten.” Geertjan Berman van Cartracker: “Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan onze rittenregistratie krijgen pashouders direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Ook zien zij precies wat het werkelijk verbruik is en hoe hun brandstofkosten zich verhouden in de benchmark. Daarnaast krijgen zij op een leuke manier feedback over hun rijgedrag en tips om deze te verbeteren. Zo besparen ze al snel honderden euro’s per jaar.” 

Over MoveMove
Met MoveMove biedt MultiTankcard een platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van de auto en OV tot taxi en leenfiets. MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Meer informatie is te vinden op www.multitankcard.com of www.movemove.com

Over Cartracker
Al meer dan 15 jaar biedt Cartracker oplossingen op het gebied van track & trace. Sinds 2013 hebben wij als één van de eerste leveranciers het RRS Keurmerk voor een sluitende fiscale ritregistratie gekregen. Na 15 jaar onderdeel te zijn geweest van Decos, is Cartracker sinds 1 juni 2018 overgenomen door ULU. ULU is een internationale organisatie met verschillende oplossingen binnen de telematica. ULU ontwikkelt alles in eigen huis, van software tot hardware. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alles op maat aanbieden. Meer informatie is te vinden op www.cartracker.nl of www.driveulu.com.  


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...