juni 2, 2020

Samenwerking MultiTankcard en Crossyn

MultiTankcard en Crossyn gaan op strategisch niveau samenwerken. De samenwerking biedt volgens beide organisaties een enorme potentie om de nationale- en internationale markten nog beter te bedienen met nieuwe services op het gebied van autoreparatie, onderhoud en mobiliteit.

Volgens Patrick Roozeman, algemeen directeur van MultiTankcard, is de samenwerking uniek doordat data wordt samengebracht en de partijen elkaar op deze manier goed kunnen aanvullen. ‘’Crossyn bezit technische voertuigdata en informatie over het rijgedrag van berijders. MultiTankcard heeft daarentegen veel tank- en laadinformatie. Partijen richten zich vaak op één van de twee zaken, maar hoe mooi is het als je deze informatiebronnen combineert en voor de gebruiker inzichtelijk maakt? Door de samenwerking met Crossyn versterken we elkaars propositie.” Het samenvoegen van de data leidt tot nieuwe services zoals ‘Slim tanken’, waarmee we de berijder ontzorgen. Ik denk dat onze samenwerking een goed voorbeeld is van ‘’laat data voor je werken’.’’

Erik Kamps, CEO van Crossyn: ‘’We zien dat iedere berijder andere wensen heeft, zo heeft de ene persoon een voorkeur voor goedkoop tanken en kijkt de andere persoon juist niet naar de prijs, maar wil liever naar een tankstation waar ze enkel Starbucks koffie verkopen. Het is ons doel om iedere berijder op zijn eigen persoonlijke profiel te kunnen bedienen. Door de samenwerking met MultiTankcard is het mogelijk om die profielen daadwerkelijk te ontwikkelen. Leasemaatschappijen zoeken al jaren naar waardevolle services, samen met MultiTankcard kunnen wij dit nu bieden.’’ 

Volgende stap
De volgende stap voor Crossyn en MultiTankcard is tweeledig. Er wordt hard gewerkt aan een propositie waarmee berijders ontzorgd worden door middel van een reparatie- en onderhoudsabonnement. Voor een vast bedrag per maand worden alle kosten voor autoreparatie en -onderhoud vergoed. Deze propositie wordt verder uitgebreid met rijgedrag coaching, slim tanken en slimme parkeerdiensten. Hiermee worden de variabele autokosten nog beter beheersbaar gemaakt. Daarnaast ligt de focus op leasemaatschappijen, die een grote behoefte hebben aan innovatieve oplossingen, die zij op hun beurt weer kunnen aanbieden aan wagenparken en berijders. Door samen te werken vergroten zowel MultiTankcard als Crossyn hun slagkracht. Samen zullen zij zich richten op het ontwikkelen van nieuwe services, zodat klanten nog beter bediend kunnen worden.

Over MultiTankcard
MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Onder het merk MoveMove autoriseert, verwerkt en factureert MultiTankcard transacties voor alle vormen van zakelijk reizen: niet alleen voor de auto maar ook voor het OV, taxi’s en de OV-fiets. Ook elektrisch laden, tanken in Europa, parkeren, de wasstraat en autovloeistoffen vallen onder de dienstverlening. Daarmee neemt het bedrijf werknemers, zzp’ers en mkb’ers alle administratieve rompslomp van reiskosten declareren uit handen. In plaats van losse bonnetjes ontvangt de klant elke maand een overzichtelijke factuur voor maximale btw-teruggave.

Over Crossyn
Crossyn, gevestigd in de Spoorzone van Tilburg, werkt aan de mobiliteit van de toekomst. Crossyn is een Advanced Analytics Platform voor verzekeraars, wagenparken, dealergroepen en universele werkplaatsen. Door voertuigen te verbinden aan het platform, maakt Crossyn het voor zowel service providers als berijders mogelijk om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de status van hun wagenpark of voertuig. Door het verzamelen van data en het toepassen van Data Science voorziet Crossyn verzekeraars, wagenparken en dealergroepen en universele werkplaatsen van essentiële informatie om efficiënter te werken en vervoer duurzamer te maken.

Meer informatie is te vinden op www.mtc.nl en www.crossyn.com.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...