juni 28, 2023

Semrush bundelt krachten met Storyblok voor betere contentprestatie

Storyblok, de marktleider in contentmanagementsystemen (CMS), heeft de krachten gebundeld met Semrush, het toonaangevende SaaS-platform voor online zichtbaarheidsbeheer. Voortaan kunnen gebruikers van Storyblok hun content afstemmen op het betreffende onderwerp en de specifieke markt en effectieve marketingcampagnes creëren.

Dankzij dit technologisch partnerschap tussen Storyblok en Semrush is een voordelige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke SEO-oplossing rechtstreeks in Storyblok geïntegreerd. Met deze speciale applicatie is het mogelijk de populairste trefwoorden te zoeken en daarbij rekening te houden met de locatie waar de marketingcampagne wordt ingezet. De samenwerking tussen Storyblok en Semrush is gericht op tijdbesparing voor marketeers; die kunnen voortaan al bij het creëren van content voor marketingcampagnes gebruikmaken van SEO. 

“Wij zijn enorm verheugd over deze samenwerking met Storyblok. Via dit technologisch partnerschap hebben we namelijk een oplossing ontwikkeld, waarmee gebruikers van Storyblok met behulp van de wereldwijde trefwoordendatabase van Semrush hun content beter kunnen optimaliseren. Dat heeft als belangrijk voordeel dat ze hun content direct kunnen afstemmen op het onderwerp en de markt. En zo verbeteren ze de prestaties van hun content,” aldus James Rineer, Partnership Development Manager bij Semrush.

“Door de samenwerking met Semrush kunnen we samen innoveren en betere digitale resultaten behalen. Met deze integratie hebben klanten van Storyblok toegang tot de krachtige SEO- en contentmarketingtools van Semrush, die ondernemingen helpen bij het plannen en uitvoeren van doeltreffende digitale marketingstrategieën. De integratie van Storyblok en Semrush betekent een waardevolle, eenvoudig te activeren oplossing voor marketeers die volledige controle willen over hun marketingcampagnes en hun online aanwezigheid willen optimaliseren om meer verkeer naar hun website te leiden,” aldus Barry D’Arcy, VP van Partners at Storyblok.

Semrush maakt deel uit van het Technology Ecosystem van Storyblok, waartoe veel innovatieve oplossingen behoren van partners zoals BigCommerce, Netlify, en Cloudinary. Behalve de beste composable technologie levert Storyblok integraties waarmee ondernemingen succesvolle digitale experiences kunnen ontwikkelen voor al hun kanalen. Klanten van Storyblok hebben de afgelopen paar jaar meer dan 150.000 projecten ontwikkeld.

Ga voor meer informatie over de technologische samenwerking tussen Storyblok en Semrush naar de websites van deze twee bedrijven.

Meer info


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...