januari 31, 2023

Serviceplan Group breidt huis met Van Houten PR uit

Serviceplan Group’s House of Communication heeft pr-bureau Van Houten PR & Communicatie overgenomen. Eigenaar Pim van Houten is aangesteld als PR & Content Director van de Amsterdamse bureaugroep.

Het House of Communication van de Serviceplan Group, met daarin onder andere de mediabureaus Mediaplus en Wisecrackers, verzorgt uiteenlopende communicatieoplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers, zoals BMW/Mini, L’Oreal, Uniekaas en De’Longhi. Van Houten PR & Communicatie heeft zijn klantportfolio, waaronder MultiTankcard, Bureauvijftig, Storyblok en Snakeware ondergebracht bij House of Communication. 

Nieuwe fase

Voor de opdrachtgevers van de groep betekent de integratie met Van Houten PR & Communicatie een nieuwe fase en kwalitatieve boost op het gebied van pr en content.

Managing Partner Christiaan van Betuw van de Serviceplan Group: “Met de toevoeging van Pim en zijn bedrijf in ons huis halen we een jarenlange zakelijke en persoonlijke vriend, maar bovenal veel vakmanschap, binnenboord. De relatie tussen ons kent zijn oorsprong al uit de tijd dat Pim vanuit zijn rol bij de eventtak van RAI Amsterdam veel met ons samenwerkte. In de unieke tak binnen ons huis die zich richt op contentmarketing is de ervaring en de effectgerichtheid van Pim een verrijking voor al onze opdrachtgevers.” 

Ook Pim van Houten is blij met de overname: “Deze nieuwe stap geeft mij onder meer de mogelijkheid om vanuit mijn vakgebied een bijdrage te leveren aan andere uitdagingen binnen de marketingmix en bovendien een geweldige kans om samen te werken met de diverse topspecialisten binnen het bedrijf.”

Meer informatie is te vinden op https://www.serviceplan.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...