september 10, 2018 Bureau voor direct marketing levert 320 afdrukken per minuut

Snelste printer ter wereld geïnstalleerd in Zoetermeer

ZOETERMEER/SASSENHEIM –Direct-marketingbureau DM+ uit Zoetermeer heeft een wereldwijde primeur in de wacht gesleept met de recente installatie van de RISO T2. Met een duizelingwekkende 320 afdrukken per minuut (ruim vijf per seconde) is het de snelste printer ter wereld. “Right here, in Zoetermeer”, zegt directeur Jeroen Balke trots.

De RISO T2 is niet alleen de snelste printer ter wereld, het betreft wereldwijd ook de allereerste installatie van de innovatieve machine. Naast de razendsnelle afdrukprestaties valt de printer op vanwege zijn kleine footprint, zowel in fysiek als milieutechnisch opzicht. Het apparaat neemt amper drie vierkante meter inbeslag en gebruikt slechts één negende van de energie van de mastodonten die op minder duurzame wijze mindere prestaties leveren.

Indrukwekkend
“Toen we hoorden van de specificaties en de kwaliteit zagen van de proefdrukken, hebben we niet lang hoeven na te denken”, vertelt Jeroen Balke, directeur van DM+. “Dankzij deze printer nemen de kosten per afdruk spectaculair af en kunnen we prijzen bieden die tot voor dit moment ondenkbaar waren in onze branche.”

RISO, de producent van de T2, is zeer te spreken over de eerste installatie.“We zijn enorm trots dat de RISO T2, na uitvoerige testen, eindelijk zijn werk kan doen in de omgeving waar hij het beste tot zijn recht komt: een professioneel en vooruitstrevend direct-marketingbedrijf. DM+ is voor ons een mooi uithangbord. We zien ernaar uit om prospects mee te nemen naar Zoetermeer, om ze de indrukwekkende prestaties van de T2 met eigen ogen te laten zien.”

Groeiende vraag
De combinatie van de RISO T2, geavanceerde software-oplossingen en een uitgebreid machinepark stelt DM+ in staat om steeds kortere doorlooptijden te realiseren voor projecten van diverse omvang. Balke: “Dankzij de RISO T2  kunnen we voldoen aan de snel groeiende vraag naar whitepaper DM-oplossingen en geprinte documentatiemappen en -rapporten.”

Voor de levering zijn DM+ en RISO een partnership aangegaan. Country Sales Manager Carl Bosboom van RISO: “Zo garanderen we de beste resultaten voor DM+, zijn klanten en toekomstige eigenaren van de T2.”

Over DM+
DM+, gevestigd in Zoetermeer, is een full-service marketing servicebureau. DM+verzorgt naast marketing gerelateerde services, geavanceerde direct-mailcampagnes met online opvolging, via zusteronderneming The Postcard Guys (www.postcardguys.nl). Verder is het Zoetermeerse bedrijf eigenaar van online DM-service Mailweb (www.mailweb.nl) en gespecialiseerd in veilige oplossingen indocumentmanagement (www.yourpost.nl).
Meer informatie op www.dmplus.nl.

Over RISO
In een sterke groeimarkt onderscheidt RISO BENELUX zich van haar concurrentendoor het aanbieden van apparatuur met toegevoegde waarde, maar ook dankzij de vertrouwensband die het aangaat met klanten. Bij RISO spelen goed luisteren en altijd beschikbaar zijn een belangrijke rol. Vragen, bestellingen en storingen worden zo snel mogelijk afgehandeld. Meer informatie op www.riso.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...