mei 7, 2020 Met digitale assistent Bonc wordt social media beheer voor elke ondernemer appeltje-eitje

Start-up Bonc lanceert tool voor bedrijfspromotie in tijden van corona

Vanwege de coronamaatregelen zijn veel mkb-ondernemers op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun bedrijf te promoten. Hun doelgroep zit vaak thuis en is het beste online te bereiken. Een start-upbedrijf rook zijn kans en ontwikkelde dé nieuwe digitale assistent voor moeiteloos social media beheer: Bonc.

Met Bonc kan iedere ondernemer online meer zichtbaar zijn. Je kunt er heel eenvoudig je berichten mee inplannen op alle gewenste social media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Bonc is supersimpel in gebruik, een bericht kan in één handeling op meerdere kanalen tegelijk gepost worden. Bonc is Nederlandstalig en op alle devices toegankelijk, dus ook mobiel. 

“Bij andere tools voor social media beheer krijg je binnen de kortste keren het gevoel dat social media beheren toch werk voor gevorderde marketeers is. Dat is bij Bonc dus niet”, zegt Jacco van Delden, bedenker van Bonc. “Ons doel is ondernemers te helpen om met een paar eenvoudige handelingen beter online zichtbaar te zijn. Het gebruik van Bonc moet supersimpel zijn. Op het moment dat wij moeten uitleggen hoe het werkt, vinden we dat we het niet goed doen. Bonc is een digitale assistent in de vorm van een webapplicatie. Je hoeft Bonc dus niet te downloaden en nooit te upgraden.”

Eenvoudig een post maken

Met Bonc kunnen ondernemers eenvoudig een post maken. Je schrijft een bericht op het homescherm, voegt een foto, quote of video toe, voegt indien gewenst je logo toe in de foto en je klikt de kanalen aan waar je het bericht wilt plaatsen. Dan klik je op de button ‘post’ om direct te plaatsen. Of je klikt op ‘plannen’, als je het bericht later wilt plaatsen. Er is ook de optie ’concept’, als je je bericht later wil afmaken of door iemand wil laten nakijken. Je kunt in Bonc namelijk met meerdere gebruikers werken en deze verschillende rechten geven. 

Campagnetool

Bonc is er in vijf varianten met oplopende prijzen: Gratis, Starter, Premium, Platinum, en Unlimited. Van Delden is vooral trots op zijn campagnetool. “Met Bonc kan men in drie heel eenvoudige stappen een campagne maken om een product of dienst te promoten, een goed doel te steunen, een evenement onder de aandacht te brengen of gewoon de naamsbekendheid te vergroten. Vervolgens plaatst Bonc gedurende de door de klant gekozen periode de post op meerdere kanalen en op de beste dagen of tijden om te posten”, zegt hij trots. “Echt gaaf…en zonder extra kosten!” voegt hij toe.

Over Bonc

Bonc is het resultaat van een bundeling van een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in online marketing, branding en softwareontwikkeling. Bonc biedt op deze manier kennis en ervaring uit verschillende disciplines met als doel zzp’ers en ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf te helpen hun social media effectief in te zetten. Bonc staat voor eenvoudige oplossingen die tijd besparen en een professionele uitstraling creëren. Bonc wil de best mogelijke service bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Zeker in moeilijke tijden zoals deze.Wie wil, kan offline ondersteuning krijgen van de Bonc-consulenten. Zij kunnen zelfs maatwerkteksten schrijven en indien gewenst de berichten voor de ondernemers posten. Meer informatie: www.bonc.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...