september 17, 2019 Nieuwe strategie biedt kansen voor branded content voor de online vijftigplusser

Startpagina.nl gaat gamen en entertainen

Startpagina mengt zich nadrukkelijker dan ooit in de strijd om de online vijftigplusser. Met de toevoeging van populaire online spellen, nieuwsvideo’s en samenwerkingen met LibelleMargriet en Nu.nl, verwacht Startpagina de doelgroep langer vast te houden en kansen te pakken op het gebied van branded content. “Wij worden steeds meer een modern lifestyleplatform voor de actieve vijftigplusser”, aldus woordvoerder Leon Dekker.

Al sinds de oprichting in 1998 wijst Startpagina mensen de weg op internet, vooral via links naar externe websites. Maar in toenemende mate wordt Startpagina zélf de plek voor nieuws, opinie en vermaak. Die ontwikkeling komt in een stroomversnelling door de introductie van games, blogs en de samenwerking met de populaire titels als LibelleMargriet en Nu.nl. 

Spraakmakend
De merken, die samen miljoenen lezers bereiken, gaan aantrekkelijke content delen met de bezoekers van Startpagina.nl. Daarnaast kunnen gebruikers zich sinds kort laven aan spellen als Bubbles, Majhong en vele andere. De blogpagina biedt meer artikelen en onderwerpen dan ooit, en door de toevoeging van nieuws- en lifestylevideo’s én een nieuwe videoserie rond GoeieVraag, heeft de Startpagina-bezoeker alles op het gebied van nieuws en vermaak tot zijn beschikking. Zonder daarvoor urenlang over internet te hoeven zwerven.

Branded content
“Hiermee weten we de aandacht van onze gebruikers langer vast te houden en bieden we in de vertrouwde omgeving van Startpagina een platform voor allerlei vormen van branded content en native advertising”, aldus Leon Dekker, woordvoerder van Startpagina.nl. “Of het nu gaat om gesponsorde video’s, blogs of performance marketing in de juiste context, bij Startpagina ben je aan het juiste adres.”

Zoeken, lezen, kijken en kopen
Zo kunnen bezoekers met één muisklik populaire spelletjes spelen, een blog lezen over manieren om wespen te verjagen, geïnformeerd worden over de perikelen rond het AZ-stadion, of de eerste scherpe beelden bewonderen van jonge wolvenwelpen op de Veluwe. 

Dekker: “Met bijna 4 miljoen unieke bezoekers per maand en een actieve gebruikersgroep die zoekt, leest, kijkt en koopt op Startpagina.nl bieden we elke adverteerder een succesvolle campagne.”

Over Startpagina.nl
Startpagina.nl wijst mensen de weg op het internet. Het platform, dat in 2018 zijn twintigjarig jubileum vierde, trekt maandelijks bijna 5 miljoen bezoekers. De site biedt een handmatige selectie van links waarmee bezoekers eenvoudig alles kunnen vinden wat zij nodig hebben op het internet. Van inspiratie, vragen & antwoorden, tot specifieke aankoop. Startpagina.nl is een belangrijke gids voor de ervaren internetgebruiker (50+).


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...