maart 25, 2024 Door zich aan te sluiten bij AWS Marketplace maakt Storyblok contentoperaties flexibeler en schaalbaarder

Storyblok CMS nu ook beschikbaar op AWS Marketplace om de inzet van digitale ervaringen te vereenvoudigen 

 Storyblok, leider in de categorie van content management systemen (CMS), kondigt de lancering aan op AWS Marketplace. AWS Marketplace is een online winkel die het ondernemingen gemakkelijk maakt om software en diensten die draaien op AWS te vinden, te vergelijken en direct te gebruiken. 

Storyblok maakt gebruik van de robuuste en betrouwbare infrastructuur van AWS om te voldoen aan de groeiende behoeften van bedrijven. Het is geschikt voor meer verkeer, inhoud, optimale prestaties, schaalbaarheid en gebruikersinteracties zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.  

Efficiënte en vereenvoudigde inkoop 

Door Storyblok in te zetten via de AWS Marketplace krijgen bedrijven een gestroomlijnd inkoopproces dat de complexiteit van facturering en beheer vermindert. Deze aanpak combineert alle uitgaven en administratie in een AWS-account. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om uitgaven te volgen en te controleren via één enkel platform.  

Verbeterde functionaliteit binnen handbereik 

AWS Marketplace verbetert Storyblok door toegang te bieden tot verschillende diensten van derden. Door gebruik te maken van dit platform kunnen bedrijven extra functies integreren, zoals analyses en beveiligingsverbeteringen en kan Storyblok diensten aanpassen aan de behoeften en doelen van het bedrijf.  

Barry D’Arcy, VP Partners bij Storyblok: “De lancering op AWS Marketplace is een natuurlijke volgende stap in onze relatie met AWS. We hebben de prestatie- en schaalbaarheidsvoordelen van het draaien van Storyblok op AWS ervaren. Nu maken we het makkelijker voor andere AWS-klanten om aan de slag te gaan met ons moderne CMS.”  

Meer informatie is te vinden op de website van Storyblok of AWS Marketplace


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...