maart 23, 2022 Inschrijving open op 31 maart

Swim to Fight Cancer Haarlem 2022

Op zondag 18 september 2022 wordt de derde editie van Swim to Fight Cancer Haarlem gehouden en springen er weer honderden deelnemers jong en oud het Spaarne in om te zwemmen voor meer en beter onderzoek naar kanker. Op 31 maart a.s. gaat de inschrijving voor Swim to Fight Cancer Haarlem open. De organisatie roept ook sponsoren en bedrijven op om een bijdrage te leveren.

Op donderdag 31 maart aanstaande wordt het zwemparcours op het Spaarne onder leiding van clean-up organisatie Stichting De Pinguïn en SUPmission alvast symbolisch schoongemaakt door de vrijwilligersorganisatie van Swim to Fight Cancer Haarlem. Deelnemers, organisatie, onderzoekers en Stichting Fight cancer zijn op die dag aanwezig om te vertellen waarom het zwemmen voor meer onderzoek naar kanker zo belangrijk is. 

Inschrijving open op 31 maart
Op 31 maart a.s. gaat de inschrijving voor Swim to Fight Cancer Haarlem open. Er kunnen circa duizend zwemmers meedoen: jong, oud, sportief en minder sportief. Er kunnen meerdere afstanden gezwommen worden. Uiteindelijk is het doel om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker. 

Deelnemers kunnen zich vanaf 31 maart inschrijven via: https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-haarlem/doe-mee.

Kosten en donaties
De donaties die door de zwemmers worden opgehaald, gaan naar een aparte rekening en gaan direct naar het kankeronderzoek van Stichting Fight cancer.

Het inschrijfgeld bedraagt 75 euro voor de 2 en 4 km, 25 euro voor de familyswim en 1000 euro voor bedrijventeams. Het inschrijfgeld is bestemd voor de organisatie van een veilig zwemparcours met hulpdiensten en elke deelnemer ontvangt een badmuts, medaille en badcape. Er is tevens entertainment en horeca langs het zwemparcours.

Doneren of sponsoren
De organisatie roept ook sponsoren en bedrijven op om zich bij de vrijwilligersorganisatie te melden om materialen te leveren, de swim te sponsoren of met hun bedrijf in een team mee te zwemmen. Er komt hiervoor nog een speciale informatieavond voor sponsoren op 13 april a.s. in de Koepel. 

Vrijwilligers
De vrijwilligersorganisatie is een gedreven en ondernemend team met de ambitie om ook dit jaar weer een groot zwemspektakel neer te zetten. In 2018 is er een half miljoen euro aan donaties opgehaald in Haarlem. Dit jaar wil de organisatie het bedrag graag verdubbelen.  Het vrijwilligersteam bestaat uit ondernemers, event organisatoren, zwemfanaten en betrokken inwoners van Haarlem. Iedereen zet zich in met een eigen intrinsieke motivatie.

Meer informatie is te vinden op: https://www.fightcancer.nl


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...