maart 30, 2020

Swim to Fight Cancer Haarlem verplaatst naar 2021

Swim to Fight Cancer, het open water zwemevent in hartje Haarlem dat op 6 september zou worden gehouden, is in verband met de coronapandemie verplaatst naar 2021. 

Swim to Fight Cancer Haarlem 2020 kende een vliegende start. In slechts enkele weken tijd hebben bijna 100 zwemmers zich aangemeld voor fondsenwervende zwemevent en werd er al ruim € 20.000,- ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. De organisatie heeft echter gekozen voor verplaatsing naar volgend jaar. 

Sneller en beter kankeronderzoek
Voorzitter Margot Span van Swim to Fight Cancer Haarlem: “In september zouden weer honderden Haarlemmers het Spaarne in springen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor sneller en beter kankeronderzoek. Wij voelen ons echter op dit moment niet prettig bij het actief werven voor ons doel en we willen dat ook niet van onze deelnemers vragen. Hoewel 6 september nog ver is en de genomen maatregelen voor grote evenementen voorlopig tot 1 juni a.s. gelden, hebben wij toch besloten om ons mooie evenement naar 2021 te verplaatsen. Mensen én bedrijven zullen immers nog lang de naschokken voelen van de coronapandemie. Voor eenieder zal de focus nu liggen op hoe je ná de crisis weer alles op de rit gaat krijgen.”  

Ingeschreven deelnemers
De deelname van ingeschreven deelnemers blijft staan voor de nieuwe datum in 2021. Reeds ingezamelde donaties blijven staan en gaan naar de gealloceerde onderzoeken van Fight cancer voor KWF Kankerbestrijding. 

Meer informatie is te vinden op https://haarlem.swimtofightcancer.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...