augustus 31, 2020 Jubilerend Snakeware op koers én genomineerd voor prestigieuze award

Tech: Snakeware houdt ook in uitdagende tijden de wind in de zeilen

Snakeware, de 25 jaar jonge e-commerce specialist die organisaties helpt bij het realiseren van digitale doelstellingen, houdt in deze uitdagende tijden de wind in de zeilen. De omzet steeg het afgelopen halfjaar met meer dan 20 procent ten opzichte van 2019. Bovendien werd flink geïnvesteerd in het eigen CMS Snakeware.Cloud en nieuwe medewerkers. Het Sneker bedrijf trok diverse nieuwe developers en online marketingconsultants aan om de groeiverwachtingen voor de rest van het jubileumjaar mogelijk te maken. Als kers op de taart is Snakeware door het Ict-vakblad Computable genomineerd als Beste Digital- en E-Commerce leverancier van 2020. 

Snakeware ligt volgens CCO Ate van der Meer goed op koers. “De omzetstijging is het resultaat van onze strategie met blijvende focus op duurzame partnerships. Ook de warme belangstelling voor ons eigen software platform Snakeware.Cloud en kostenbeheersing in deze coronatijd zorgen voor een goed fundament voor verdere groei”, aldus een tevreden Van der Meer. Daarbij is het streven om Snakeware in de volgende groeifase een belangrijke challenger in de internationale CMS-markt te worden met uitdagende producties in de online business. Snakeware is hiervoor onder meer nog op zoek naar extra .Net- en full stack developers.

Computable Awards 2020
Naast het ondersteunen van de digitale business van opdrachtgevers, richt Snakeware zich met het headless CMS-platform Snakeware.Cloud steeds nadrukkelijker op data-driven marketing. Met het beschikbaar stellen van Snakeware.Cloud voor derden gaat Snakeware inmiddels de concurrentie aan met giganten als Sitecore en Episerver. Voor de jury van de Computable Awards 2020 reden om Snakeware te nomineren in de categorie Digital & E-commerce. 

Een groep van in totaal 25 experts heeft alle voordrachten in de categorie Digital & E-commerce digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards tien genomineerden heeft bepaald. De voordrachten zijn beoordeeld op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt.

Publieksstemming
De betrokken juryleden buigen zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat voor vijftig procent de winnaar bepaalt. Publieksstemming bepaalt voor de andere helft de winnaar. Vanaf vandaag kan hier door het publiek op de genomineerden gestemd worden. Op 24 november aanstaande worden per categorie de winnaars aangewezen.

Over Snakeware
Sinds 1995 ondersteunt Snakeware bedrijven in het behalen van hogere merkbekendheid, meer omzet en klantretentie met data driven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot.

Tot de klanten van Snakeware behoren prominente partijen als DPG Media, Accell Group (o.a. Batavus en Koga), RCN, Staatsbosbeheer, en ook supermarktketens Poiesz, Vomar en DetailResultGroep (DekaMarkt en Dirk). Snakeware won al diverse Dutch Interactive Awards met de op haar software ontwikkelde digitale producties.Meer informatie is te vinden op www.snakeware.nl.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...