januari 10, 2022

Testmaatschappij

De afgelopen jaren zijn erg stressvol geweest voor mensen. COVID-19 heerst nu al ongeveer 2 jaar en dit had niemand van tevoren kunnen voorspellen. Hoe langer dit duurt, hoe meer mensen -en vooral jongeren- het moeilijker gaan krijgen. Maar liefst 4 op de 10 jongeren voelen zich een stuk somberder dan voor de coronapandemie. Na meerde lockdowns te hebben gehad en zelfs een avondklok is er nog steeds geen eind in zicht.

 Men had gehoopt het einde te zien na een vaccinatiegraad van meer dan 80%. Daar dacht COVID echter anders over. Sinds een paar maanden is er immers weer een nieuw variant genaamd “Omicron”. De boosterprik is hier een goede oplossing voor, maar het is belangrijk dat mensen niet vergeten om te testen. Als de maatschappij regelmatig blijft testen is de kans van verspreiding vele malen kleiner. Dit kan men doen door middel van een testafspraak bij de GGD of andere bedrijven, maar dit kan uiteraard ook gemakkelijk door een simpele zelftest.

Sneltesten

Om de wereld weer langzaam open te laten gaan, is het belangrijk dat mensen verantwoordelijkheid nemen op het gebied van testen. Met de sneltesten van de teststraten was daar al een eerste aanzet toe gegeven. Maar om helemaal terug naar het oude normaal te kunnen, is het ook belangrijk om de testcapaciteit verder op te hogen. Dat is mogelijk met sneltesten. Men kan tegenwoordig online een sneltest kopen. Deze sneltesten kunnen uiteraard individueel afgenomen worden. Op deze manier weet men of iemand verantwoord naar buiten kan. Alle online sneltesten van de website die hierboven staan, zijn goedgekeurd door het RIVM en altijd uit voorraad leverbaar. Deze sneltesten zijn dus door de overheid gecontroleerd en goedgekeurd. Hierdoor is het mogelijk om een sneltest af te nemen met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Antigeentest

Met betrekking tot sneltesten zijn er verschillende hoedanigheden. De meest bekende is de corona zelftest. De corona zelftest is een sneltest die gericht is op dezelfde methodiek als de testen van de teststraat. Op basis van een monster uit de neusholte krijgt iemand de uitslag: positief of negatief getest op COVID-19. Het is tevens mogelijk om een antigeentest online te kopen. Iedereen kan ook online een corona zelftest kopen. Deze corona zelftesten kosten meestal tussen de 2 en 3 euro en het is verschillend per product hoeveel stuks erin zitten. Deze zelftesten zijn antigeentesten. Bij een antigeentest wordt met antilichamen, op een specifiek moment, de aanwezigheid van viruseiwit (antigeen) aangetoond in materiaal dat is verkregen met een uitstrijk uit de (keel- en) neusholte. Antigeensneltesten detecteren virussen bij personen met hogere virale loads en dit zijn de personen die potentieel, op dat moment, als het meest besmettelijk worden beschouwd. Het wordt dus ook zeker aangeraden om deze sneltesten en zelftesten in te kopen om zo toch nog een stap dichter bij het einde van de pandemie te komen. Kijk voor meer informatie op de website www.sneltestkopen.online


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...