november 20, 2020 Elektronica nog altijd het populairst

Welke producten kun je verwachten tijdens Black Friday?

Black Friday staat weer voor de deur. Dit jaar vindt het jaarlijkse koopjesfeest plaats in de week van vrijdag 27 november. Veel mensen vragen zich af wat zij dit jaar allemaal kunnen verwachten. Op basis van trends in zoekvolumes en vertoningen, bezochte pagina’s en productcategorieën op de website en het klikgedrag heeft BlackFridayDeals.nu het wat makkelijker gemaakt. Het grootste online platform rond de jaarlijkse Black Friday in Nederland geeft inzicht in welke producten je kunt verwachten tijdens deze enorme sale.

Ook dit jaar worden vooral elektronica en kleding weer in groten getale aangeboden tijdens de sale. Deze twee categorieën zijn elk jaar sterk vertegenwoordigd als het gaat om Black Friday deals. Elektronica is echter nog altijd het populairst.

Televisies en soundbars
Nagenoeg alle bekende televisiemerken doen mee met Black Friday. Van Samsung tot aan LG en van Sony tot Philips. Naast de standaard tv’s met een Full HD kwaliteit is het inmiddels natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor de 4K of zelfs 8K kwaliteit. Door deze extreem hoge kwaliteit kun je nog beter genieten van je favoriete films en series. 

Een tv zonder een goede geluidsinstallatie is natuurlijk ook niets. Zit je niet te wachten op allerlei losse speakers in huis, maar wil je wel een goed geluid hebben, dan is het handig om een soundbar te kopen. Met een soundbar zorg je namelijk voor een mooi geluid, zonder dat dit afbreuk doet aan de uitstraling van je tv set. Zo kan je met de Sonos Arc of Sonos Home zorgen voor een compleet surround systeem in huis. Niet alleen leuk voor films, maar ook voor feesten en partijen.

Nieuwe gameconsoles 
Ben je klaar voor een nieuwe console? Dan is Black Friday hét moment om deze te kopen. De Xbox Series X komt eraan. Deze nieuwe gameconsole van Microsoft maakt het mogelijk om zonder disk te spelen. Hierdoor speel je volledig via de Cloud en dat scheelt je een hoop geld. Ook wordt de PlayStation 5 geïntroduceerd. Deze nieuwe versie ondersteunt 4K kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je Cyberpunk 2077 of FIFA 21 er nog realistischer uit zal zien dan voorheen. Game je liever onderweg? Dan ben je met de Nintendo Switch Pro voorzien van een portable spelcomputer die je overal mee naartoe kunt nemen. Door te kiezen voor een bundel krijg je er ook gelijk een nieuwe game of een extra controller bij. 

De nieuwste smartphones in combinatie met een abonnement
Dit jaar staan er veel nieuwe telefoons op de planning. Zo is de Samsung Galaxy Fold de eerste telefoon die je dubbel kunt vouwen. Binnen een seconde tover je deze telefoon om tot een mini tablet. Of ga je voor de Samsung Galaxy S20? Het uitstekende scherm in combinatie met de professionele camera maakt dit dé aanwinst voor alle Instagram liefhebbers. Geef je liever de voorkeur aan Apple, dan zou je voor de nieuwe iPhone 12 kunnen kiezen. Dit nieuwe toestel combineert design en gemak, precies zoals we van Apple gewend zijn. De nieuwste telefoons en zullen worden aangeboden in combinatie met een abonnement voor 12-24 maanden. Naar verwachting ook in combinatie met een internet/glasvezel pakket. 

Tablets en laptops
Tijdens Black Friday kun je ook talloze aanbiedingen vinden voor zowel laptops of tablets. Kies bijvoorbeeld voor de MacBook Pro 14″ als je op zoek bent naar een uitstekende laptop met een compact formaat. Werk je liever met Word? Dan is de Microsoft Surface Pro misschien een goede laptop voor jou. De snelle processor en het hoge werkgeheugen maakt het mogelijk om de zwaardere programma’s af te kunnen spelen op je computer. Zelfs voor mensen met een PC is het mogelijk om een leuke aanwinst te bemachtigen. Zo kan je met de Samsung Odessey G9 monitor tenminste zien wat je aan het doen bent op je computer. 

Apple deals 
Apple is ieder jaar van de partij op Black Friday. Van resellers van Apple, zoals Mediamarkt, Coolblue, Amac en YourMacStore verwachten we dit jaar aanbiedingen en deals voor de oudere modellen zoals iPhone 11, iPhone SE, iPad Pro (2018), AirPods en andere accessoires. Ook zullen de MacBook Air en MacBook Pro in de aanbieding komen. Nu is het volgens Apple niet toegestaan om aanbiedingen voor nieuwe modellen aan te bieden. Hier hebben de grote telecombedrijven profijt van. Zij kunnen de iPhone 12 voor een hele lage prijs geven bij een nieuw abonnement of een vernieuwing van een abonnement. 

Toetreders en nieuwe productgroepen 
Dit jaar zijn er ook nieuwe producten te vinden. Zoals bijvoorbeeld E- bikes. Naast een nieuwe fiets voor een voordelige nieuwprijs kun je tijdens Black Friday ook zoeken naar een tweede accu of navigatie voor op je fiets bestellen. Kantoormeubilair voor thuis is een trend door de coronacrisis en maakt een opmars tijdens Black Friday. Wacht daarnaast ook nog even met grote uitgaven voor de slaapkamer. Matrassen en bedden zullen in november ook met een flinke korting te verkrijgen zijn. 

Bundelkorting
Tijdens Black Friday kun je nieuwe producten kopen, maar deze zijn niet altijd goedkoper in aanschaf. Wel kun je in combinatie met andere producten een bundelkorting krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld de nieuwe PlayStation kopen in combinatie met een headset of een controller. Wil je optimaal besparen, dan kun je beter kiezen voor de producten van de vorige generatie. Bedrijven willen immers graag van de voorraad af, vandaar dat de kortingen hiervoor al snel hoog op kunnen lopen. 

Over Blackfridaydeals.nu 
Blackfridaydeals.nu, opgericht in 2017 en gevestigd in Den Haag, is het grootste online platform rond de jaarlijkse Black Friday in Nederland. De website toont kortingen van honderden bedrijven en duizenden producten. Consumenten vinden er een handig overzicht van alle deelnemende winkels en een overzicht van alle aanbiedingen. Meer informatie is te vinden op blackfridaydeals.nu.


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...