februari 5, 2019

Wereldpremière op het gebied van projectie in RAI Amsterdam

Op dinsdag 5 februari om 16.00 uur wordt het ‘projection mapping’ kunstwerk van Bart Kresa onthuld tijdens de openingsdag van ISE (Integrated Systems Europe). Het kunstwerk Sviatovid verhoogt opnieuw de lat voor audiovisuele kunst en is een veelzijdig, vijf meter hoog projectiesculptuur dat 360° wordt verlicht in True 4K met vier Panasonic PT-RQ32 4K, 30.000lm laserprojectors. ISE,’s werelds grootste vakbeurs op het gebied van AV trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers en bijna 1.300 exposanten naar de RAI en de stad Amsterdam (5 – 8 februari 2019).

Mike Blackman, Managing Director van ISE: “Dit is de eerste keer ooit dat Sviatovid tentoongesteld wordt en we zijn uitermate verheugd dat Bart ISE heeft gekozen als locatie voor het debuut. Het wordt gegarandeerd één van de hoogtepunten van de beurs.”

Projecting mapping op hotel nhow Amsterdam RAI 
Als onderdeel van deze beurs organiseert ISE in samenwerking met RAI Amsterdam ook een ‘Projection Mapping’ showcase op de gevel van het in aanbouw zijnde nhow Amsterdam RAI hotel. De getoonde content is speciaal gecreeërd voor ISE en vindt plaats op de onderste en middelste driehoek van nhow Amsterdam RAI.A

Sviatovid
“Het hoogwaardige design en de superieure productie die we met Sviatovid hebben bewerkstelligd – hoge resolutie, vier keer 4K, 120.000 lumen en een complete transformatie van de sculptuur – is extreem vernieuwend. Als ik denk aan de beste plek ter wereld om dergelijk geavanceerd werk te laten debuteren, dan denk ik onmiddellijk aan ISE. We zijn ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Panasonic in dit project en voor het platform dat ISE ons biedt om het kunstwerk te lanceren,” aldus Bart Kresa.

“Bart Kresa is één van ’s werelds grootste projectiekunstenaars. Hij heeft allerlei iconische werken gecreëerd, bijvoorbeeld tijdens het premièrefeest van de serie Game of Thrones en het mapping van de Endeavour spaceshuttle van NASA,” vervolgt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic. “Gezien de helderheid en resolutie van de projectie op een relatief klein oppervlak, wordt dit zeker een hoogtepunt en een geweldige gelegenheid om foto’s en video-beelden van te maken tijdens de beurs dit jaar.”


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...