juni 4, 2024

Wittebrug Lease breidt samenwerking uit met MultiTankcard voor optimale mobiliteitsadministratie

Wittebrug Lease, een snelgroeiende leasemaatschappij, kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met MultiTankcard. Deze samenwerking versterkt de missie van Wittebrug Lease om de beste mobiliteitspartner van Nederland te worden door het optimaliseren van mobiliteitsadministratie voor haar relaties.

Als onderdeel van de Wittebrug Groep biedt Wittebrug Lease een breed scala aan mobiliteitsoplossingen, variërend van leaseauto’s en leasefietsen tot een uitgebreid mobiliteitsplatform, laadpalen en verzekeringen. Vanuit hun hoofdkantoor in Den Haag bedient Wittebrug Lease relaties door heel Nederland met een jong en dynamisch team dat zich inzet voor persoonlijke, transparante en vakkundige service en advies.

Samenwerking met MultiTankcard

De samenwerking met MultiTankcard stelt Wittebrug Lease in staat om haar relaties nog meer flexibiliteit en gemak te bieden. MultiTankcard, Nederlands grootste aanbieder van mobiliteitspassen, maakt het voor relaties van Wittebrug Lease mogelijk om eenvoudig en efficiënt gebruik te maken van een app in de huisstijl van Wittebrug Lease. Hiermee kunnen berijders parkeren, OV boeken, declaraties indienen, contactloos tanken en tank- of laadpunten vinden. Arno van Hattem, Algemeen Directeur van Wittebrug Lease: “Deze samenwerking stelt onze relaties in staat om hun mobiliteit nog efficiënter te beheren. Dit sluit perfect aan bij onze visie om maatwerkoplossingen te leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze relaties.”

Continuïteit in Innovatie

Wittebrug Lease is voortdurend bezig met het innoveren en uitbreiden van hun aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Door te luisteren naar de wensen van hun relaties en in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt, blijft Wittebrug Lease vooroplopen in de mobiliteitssector.

Toekomstvisie

Met de integratie van de MultiTankcard app in hun eigen huisstijl zet Wittebrug Lease een belangrijke stap richting de toekomst van mobiliteit. Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard: “Door deze samenwerking kan Wittebrug Lease zijn relaties en hun berijders extra opties op maat aanbieden en zo de tevredenheid verhogen.” 

Voor meer informatie over Wittebrug Lease, ga naar www.wittebruglease.nl. Voor meer informatie over MultiTankcard en de diensten die zij aanbieden, bezoek www.multitankcard.com of www.movemove.com


Deel dit bericht:


Volg ons

Voor MKB, door MKB

Polls

Kleine ondernemers moeten te lang wachten op hun geld.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Ondernemers met webshops kunnen niet meer zonder AI

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...